Kyle Busch: „Megchastaineztek”

Kyle Busch: “Megchastaineztek”
credit: Jared C. Tilton/Getty/NASCAR MediaA huszonkilencedik helyről indulva végül a kilencedikként látta meg a kockás zászlót Kyle Busch a Richmond Racewayen.

A harmadik szakaszban azonban veszélybe került a versenye, miután Ross Chastain kiforgatta.

Szerencsére képes volt folytatni a futamot, megszerezve ezzel az első top 10-es befutóját a június ötödikei, gatewayi forduló óta.

„Jól álltak a dolgaink, remek pozícióban voltunk, ahogyan törtünk előre a mezőnyben és ezen a héten mi lettünk megchastainezve” – nyilatkozta a leintés után a kétszeres bajnok utalva kollégája idei balhéira.

„Végül ez nem ártott nekünk túlságosan. A restartnál hátulról indultunk, a következő kipördülés viszont – azt hiszem Christopher [Bell] volt az – lehetőséget adott a körülöttünk lévő srácoknak arra, hogy kimenjenek kereket cserélni. Innentől nekik már tíz körrel frissebb abroncsaik voltak végig. Ez nem tett jót nekünk. Szóval rossz startégián voltunk. Mindent összevetve semmi sem tudtunk tenni, hogy fordítsunk, de azért végig jó csatákat vívtunk. A legmagasabb pozíció ahol mentünk azt hiszem a hetedik volt, a pocsék stratégiai döntés nélkül viszont valószínűleg a top 5-ben lettünk volna.”KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Harvick behúzta a 60. győzelmét, egy autó pedig már megint kigyulladt