Hátborzongató: Áruházi lövöldözés közepén találta magát Kyle Busch és családja

Áruházi lövöldözést úszott meg Kyle Busch
credit: Sean Gardner/Getty/NASCAR MediaCsütörtökön délután rendőrök tucatjai lepték el a minnesotai Bloomingtonban lévő Mall of Americát, miután az egyik üzletben lövések dördültek.

Az incidens idején Kyle Busch is a bevásárlóközpontban tartózkodott feleségével és kisfiukkal, Braxtonnal.

A családról több fotó és videó terjedt el a közösségi médiában, amelyeken az épület területén sétálnak, így a rajongók érthető módon rögtön aggódni kezdtek a testi épségükért.

Végül Samantha Busch nyugtatta meg a kedélyeket, miután Instagramján közölte, hogy biztonságosan kijutottak a plázából és imádkoznak mindenkiért, akik még bent vannak.

„Tegnap a Mall of Americában voltunk, amikor a lövöldözés történt” – írta pénteki Instagram-posztjában Mrs. Busch.

„Aztán kitört a káosz. Én az H&M bejáratánál álltam az első emeleten,, amikor meghallottam a sikolyokat fentről. Egy csoportnyi ember rohant és kiabált. Először arra gondoltam, biztos csak néhány tinédzser fiú hülyéskedik. Egy pillanattal később viszont rengetegen elkezdtek futni a másodikon és a harmadikon is. Ekkor emberek újabb hulláma indult el a mi folyosónkon és meghallottam, hogy azt ordítják, valaki lövöldözni kezdett az áruházban. A logikus dolog ilyenkor az, hogy kimenekülj az ajtón. Kyle és Brexton viszont az épület más területén volt. Teljesen lefagytam. Hálát adtam Istennek, amikor hívtam Kyle-t és ő fel is vette. Épp sorban álltak és fogalmuk sem volt, mi zajlik. Folyamatosan kapcsolatban maradtunk telefonon, miközben a lányok kirohantak. Próbáltunk olyan messzire kerülni a pláziától, amennyire csak tudtunk, míg a fiúk a parkolóházhoz mentek. Az emberek sírtak, sikítoztak a mobiljukon, megszólaltak a szirénák… Mindenki össze volt zavarodva és az volt a legijesztőbb, hogy nem tudtuk, mi zajlik. Egyetlen elkövetőről van-e szó, vagy többről, hol vannak pontosan, bent, vagy kint… Merre biztonságos menni… Végül kiderült, hogy két társaság közti vita végződött lövésekkel. Mindezt felnőttként is nehéz feldolgozni, de szülőként még nehezebb elmagyarázni a gyerekednek, hogy mi történt, miért és mit kell tenni egy ilyen szituációban. Ma egy kicsit még szorosabban megöleltem a családomat.”

A rendőrség tájékoztatása szerint nem történt személyi sérülés, a lövések pedig a gyanú alapján bandaháborúra voltak visszavezethetők.

A fegyvereseket nagy erőkkel keresik.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Kyle Busch hajlandó a saját piaci értéke alatt is versenyezni