Suarez: Verstappen olyan laza, mint a NASCAR Truck-pilóták

Suarez: Verstappen olyan laza, mint a NASCAR Truck-pilóták
credit: Chris Graythen/Getty/NASCAR MediaDaniel Suarez és Max Verstappen nem csak ugyanazt a sportot választották hivatásuknak, de könnyen lehet, hogy hamarosan rokoni kapcsolatba is kerülnek.

A mexikói párja Julia Piquet, míg a holland hosszú évek óta annak nővérével, Kellyvel él együtt.

A júniusban, Sonomán NASCAR Cup-karrierje első győzelmét megszerzett Suarez a minap a The Athleticnek adott exkluzív interjút, amelyben a regnáló F1-es világbajnokkal való kapcsolata is szóba került.

“A Miami Nagydíj idején sokkal jobban megismertük egymást. Ő egy nagyszerű srác. Rendkívül sikeres és intelligens. Korához képest rettenetesen okos, mindig összpontosít, érett és nyugodt. Ez nem lep meg engem, hiszem már hét éve a Formula 1-ben van. Emellett nagyon laza, olyan vele beszélgetni, mint bárkivel a NASCAR Truck Seriesben. Hihetetlenül lezser, nagyon tisztelem őt.”

Arra a kérdésre, hogy szoktak-e egymás szériáiról diskurálni, Suarez így válaszolt:

“Sokat dumálunk erről. Hiszik vagy sem, de már azelőtt követte a NASCAR-t, hogy engem megismert volna. Élvezi és úgy gondolja, hogy őrült versenyek vannak, amiket szórakoztató nézni. Most pedig még ennél is jobban figyeli, a 99-es [Suarez autója] miatt. Jó látni, amit művel az F1-ben és hogy mekkora sikereket ér el. Én is végzem a saját dolgom a NASCAR-ban . Talán a holtszezonban összefutunk és mókázunk egyet a versenypályán kívül is.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy