Mi van már itt? Újabb versenyző közölte, hogy távozik csapatától

Mi van már itt? Újabb versenyző közölte, hogy távozik csapatától
credit: Meg Oliphant/Getty/NASCAR MediaA Petty GMS Motorsportsnak vezető Ty Dillon hivatalosan bejelentette, hogy mindössze egyetlen szezon után, az idei év végén távozik a csapattól.

A 30 éves versenyző leszögezte, a döntést együtt hozzák meg.

Ezt követően maga a csapat is előállt egy közleménnyel:

„Értékeljük mindazt, amit Ty tett ebben az évben tett a Petty GMS-ért. A szezon hátralévő részében továbbra is arra összpontosítunk, hogy erőteljes teljesítményt nyújtsunk és a 42-es Chevy Camarót a victory lane-re juttassuk. A legjobbakat kívánjuk Ty-nak a jövőre nézve.”

Sajtóhírek szerint a 42-est jövőre Noah Gragson kaphatja meg. Ezen infót azonban egyelőre egyik érintett fél sem kívánta megerősíteni.

Az elmúlt egy hétben Dillon már a harmadik olyan versenyző, aki hirtelenjében búcsút int munkaadójának.

Kedden Tyler Reddick jelentette be, hogy 2024-től már a 23XI Racinget fogja szolgálni. Ennek kapcsán a Richard Childress Racing megjegyezte, hogy a hír nem is jöhetett volna rosszabb időpontban.

Néhány órával később pedig kezdetét vette az utóbbi idők legnagyobb IndyCar-botránya Alex Palou-val a főszerepben, aki jelen állás szerint két csapattal is szerződésben áll 2023-ra a McLaren, valamint aktuális munkaadója, a Chip Ganassi Racing képében.