Megszületett Robert Wickens kisfia!

Megszületett Robert Wickens kisfia!
credit: Penske Entertainment/Shawn GritzmacherKeresni sem lehetne boldogabb embert jelenleg Robert Wickensnél.

A kanadai versenyző az életét megváltoztatott, 2018-as IndyCar-balesete után idén tért vissza a pályára, méghozzá az IMSA alá tartozó Michelin Pilot Challenge-ben.

Múlt szombaton, Watkins Glenen pedig már a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett, miután váltó-, egyben honfitársával, Mark Wilkinsszel a TCR-kategória első helyén vitték célba a Bryan Herta Autosport 33-as számú, teljes egészében kézi vezérlésű Hyundai Elantráját.

Az örömteli pillanatoknak azonban itt még nincs végük.

Az IndyCarban az Arrow McLaren SP tanácsadójaként továbbra is érintett Wickens pénteken a közösségi médiában jelentette be, hogy felesége, Karli Woods életet adott első gyermeküknek.

„Azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy miért nem voltam ma a versenypályán [az IMSA MPC ontariói futamának kvalifikációján – a szerk.]…” – kezdte a 33 éves pilóta.

„Szeretném, ha mindannyian találkoznátok Wesley Joseph Wickensszel. Két héttel korábban született a vártnál, de nem is lehetnénk boldogabbak. A baba és anyukája egyaránt nagyszerűen vannak! Annyira hálás vagyok, hogy egy ennyire erős nővel házasodtam össze. Kezdjük is el az új fejezetet.”

A pár egy évvel a kis híján tragikus végkimenetelű baleset után, 2019 szeptemberében kötötte össze az életét.

Idén januárban Karli egy terjedelmes Instagram-posztban osztotta meg a világgal, hogy több, mint másfél éve próbálkoztak lombikprogrammal, mire végül sikerrel is jártak.

A kitartásuknak pedig immár megszületett a gyümölcse.

Gratulálunk!