Négy év után ismét NASCAR-futamon indul a Trackhouse Racing főnöke

Négy év után ismét NASCAR-futamon indul a Trackhouse Racing főnöke
credit: Trackhouse RacingA Niece Motorsports hivatalosan bejelentette, hogy Justin Marks fogja vezetni a 41-es számú Chevrolet Silveradót a NASCAR Truck Series július 9-ei, Mid-Ohión rendezendő futamán.

Az autó főszponzora a Worldwide Express lesz, amely a pilóta által (társ)tulajdonolt Trackhouse Racing egyik kiemelt partnere is.

Marks számára különösen kedves a lexingtoni road, lévén karrierje eddigi egyetlen nemzeti szintű NASCAR-győzelmét itt szerezte 2016-ban, az Xfinity Series mezőnyében.

„Örülök annak, hogy támogatást nyújthatok a Niece-nek és alig várom, hogy a Worldwide Express színeiben vezessek” – idézi a csapat hivatalos sajtóközleménye a 41 éves versenyzőt.

„A gárda Silveradói nagyon gyorsak idén, ezért nem csak úgy vágunk neki Mid-Ohiónak, hogy jól akarjuk érezni magunkat, hanem a jó eredményben is bízunk.”

A Niece Motorsport, a Worldwide Express és a Trackhouse Racing az utóbbi időszakban egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát.

A sonomai fordulón egyenesen Daniel Suarez váltotta menet közben a sérülten elrajtoló Carson Hocevart és végül a hatodikként vitte célba a 42-es autót.

Marks eddig öszesen 6 Cup, 35 Xfinity és 38 Trucks-futamon vett részt. Utóbbi harmadosztályban két pole-t é négy top 10-es befutót hozott, beleértve a fentebb már említett győzelmét.

A versenyző/üzletember ezen a hétvégén sem fog unatkozni, hiszen pénteken indult a Road America-i NASCAR-hétvége betétkategóriájaként jegyzett Trans-Am Seriesben, majd szombaton már az SRX Series Stafford Motor Speedwayen esedékes fordulóján lesz jelenése.