NASCAR: Kurt Buscht elviszik az idegenek, Hamlin monitort aprít – Mi pedig sírva röhögünk

NASCAR: Kurt Buscht elviszik az idegenek, Hamlin monitort aprít – Mi pedig sírva röhögünkKi ne emlékezne arra, amikor Kyle Busch 2010-ben babarózsaszín, kiscicákkal, bébifókákkal és szivárvánnyal díszített autóban, valamint overálban vágott neki a Nationwide (Xfinity) Series richmondi versenyének?

A látványos külső mögött a Z-Line Designs és a Toyota saját promóciós programja, a Sponsafier állt.

A rajongóközpontú projekt néhány év hiátus után idén visszatér.

Ennek részeként már le is forgattak három reklámot, amelyek ezen a hétvégén a televízióban is láthatóak lesznek a NASCAR és az NHRA versenyei alatt.

Kyle és Kurt Busch az ‘Aliens’ című kisfilmben fognak szerepelni. A sztori szerint egy földönkívülieket kutató hölgy tervez számukra autót, természetesen az ő saját szenvedélyét előtérbe helyezve.

Az apa-fiú kapcsolatra kihegyezett ‘IT Help’-ben Denny Hamlin látható. Ennek története szerint egy apukának meggyűlik a baja a technológiával, így maga a háromszoros Daytona 500 győztes fog a segítségére sietni.

A harmadik ‘Bad Clown’ alkotásban az NHRA-pilóta J.R. Todd csillogtatja meg színészi képességeit, aminek során a vadiúj Toyota GR Suprát alakítja át Funny Carrá.

A Sponsafier keretein belül természetesen a rajongóknak megint lehetőségük nyílik megálmodni a saját autódizájnjukat.

A győztest tervek a szezon későbbi részében fognak megjelenni a NASCAR és az NHRA Toyotáin.


KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Kyle Busch és minden idők legdurvább overálja