NASCAR: Marad az HMS-szel a Valvoline, amely máig egyedüli világmárkaként támogatja Larsont

NASCAR: Marad az HMS-szel a Valvoline, amely máig egyedüli világmárkaként támogatja Larsont
credit: Brian Lawdermilk/Getty/NASCAR MediaA Hendrick Motorsports bejelentette, hogy a Valvoline újabb öt évre elkötelezte magát a csapat mellett, mint annak hivatalos kenőanyag-partnere.

Emellett 2027 végéig folytatják szponzorációs tevékenységüket is a William Byron által vezetett 24-es, valamint a Kyle Larson nevéhez fűződő 5-ös Chevy mellett.

A cég továbbra is évi két futam erejéig fogja támogatni Byront, míg a regnáló bajnok három versenyen hajthat pályára az ő színeiket viselve.

A Valvoline tavaly az első – és máig egyetlen – olyan, globálisan ismert márka lett, amely be mert állni Larson mögé.

A kaliforniai versenyző hiába nyerte meg a NASCAR Cup 2021-es bajnoki címét, a 2020-as rasszista felhangú botránya miatt azonban továbbra sem számít vonzó opciónak a szponzorok körében. Olyannyira nem, hogy a gárdával kapcsolatban álló vállalatok többsége a mai napig nem akarja látni logóját Larson autóján.

Rick Hendrick azonban előnyt kovácsolt a helyzetből és az 5-ös gép főtámogatójának betette saját autókereskedését, a HendrickCars.com-ot.

Ez a megoldás nyerőnek bizonyult és az üzletember állítása szerint Larson eredményei nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a cég kiugró eladási mutatókat produkált.

Emiatt nem is törik magukat azért, hogy új szponzorokat hajtsanak fel a 29 éves versenyző számára.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy