NASCAR: Halálra gázolt egy nőt Clint Bowyer

NASCAR: Halálra gázolt egy nőt Clint Bowyer
credit: Jared C. Tilton/Getty/NASCAR MediaA NASCAR Cup Series múlt vasárnapi, sonomai Toyota/Save Mart 350-e az idei év utolsó, a FOX által közvetített versenye volt.

A stábnak azonban Clint Bowyer személyében volt egy nagy hiányzója.

Az okokat eleinte a tévécsatorna nem kommentálta, majd a rajongók felől érkező egyre nagyobb nyomás hatására végül szűkszavúan mindössze annyit közöltek, hogy az ex-pilóta személyes okok miatt maradt távol.

Bowyer ráadásul nem csak a képernyőről, de a közösségi médiából is nyomtalanul eltűnt.

Mindennek kapcsán számos pletyka látott napvilágot, mostanra viszont kiderült a tragikus igazság.

A 2008-as Nationwide (Xfinity) Series bajnok, egyben a 2012-es Cup-szezon második helyezettje június 5-én halálos végkimenetelű közlekedési baleset részesévé vált.

A FOX4 tájékoztatása szerint Bowyer helyi idő szerint este kilenc óra előtt, a Missouri állambeli Osage Beach közelében elgázolt egy, az út melletti rámpán sétáló nőt.

A Lake Ozark-i rendőrség információi alapján Bowyer az incidens pillanatában azonnal a fékbe taposott, majd hívta a 911-et.A 47 éves Mary Jane Simmons életét azonban már nem lehetett megmenteni és a helyszínen halottnak nyilvánították.

Bowyer autójában jelentős kár keletkezett a vezetői oldalon, valamint a szélvédőn, ő maga azonban sértetlenül megúszta és semmiféle tudatmódosító szer befolyása alatt sem állt.

A nő holmijai között viszont kristályos anyagot – a gyanú szerint metamfetamint – találtak, a hatóságok szerint pedig feltehetően a baleset idején volt is a szervezetében kábítószer.

“Mindenki, aki ismer tudja, hogy számomra a családom a minden” – olvasható a Bowyer által kiadott közleményben.

“Gondolataim, imáim Ms. Simmonsszal és szeretteivel vannak. Ez egy rendkívül nehéz időszakam nekem és a családom számára, kérem tartsák tiszteletben a magánszférámat.”

Időközben a FOX Sports is megszólalt:

“Mélységesen elszomorít bennünket a tragédia híre. Imádkozunk és gondolunk az érintett családokra.”

A baleset körülményeinek vizsgálata jelenleg is folyamatban van.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy