Chuck Norris beszáll a Trans-Ambe, NASCAR-bajnok fia pedig versenyezni is fog

Chuck Norris beszáll a Trans-Ambe, NASCAR-bajnok fia pedig versenyezni is fog
credit: NASCAR/TMSA Trans-Am Series hivatalosan bejelentette, hogy exkluzív partnerkapcsolatot létesített a Chuck Norris nevéhez fűződő CForce Naturally Alkaline Waterrel.

Az akciófilmsztár és harcművész öt évvel ezelőtt dobta piacra a saját texasi birtokán lévő természetes tározóból kinyert artézi ásványvizet.

A CForce reklámkampánya szerint a víz olyan hatalmas intenzitással tör elő a forrásából, hogy ahhoz csak Chuck Norris híres körbepörgő rúgásának ereje fogható.

A palackozott termék egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az eladásokból származó bevétel jelentős részét pedig jótékonysági célokra, többek között környezetvédelemre, valamint hátrányos helyzetű gyerekek iskoláztatására és küzdősport-oktatására fordítják.

A Trans-Ammel való megállapodás értelmében a márka nem csak a bajnokság kizárólagos ásványvize lesz, de még egy – egyelőre nem részletezett – különdíjat is szponzorálni fog.

„Sok évet töltöttem el versenyautók volánja mögött” – idézi a Trans-Am közleménye Norrist.

„A Trans-Am és a CForce tökéletesen illeszkedik egymáshoz, izgatottan várjuk, hogy megosszuk az elképesztő termékünket ezekkel a fantasztikus emberekkel.”

A partnerség első lépéseként az alapító unokaöccse, egyben a vállalat marketingért felelős alelnöke, Tyler Norris személyesen fogja tiszteletét tenni a június 23-26-a között rendezendő Mid-Ohió-i fordulón.

A Norrisok sorának azonban itt még nincs vége.

Chuck fia, az autóversenyző és kaszkadőr Eric ugyanis a TeamSLR színeiben megejti Trans-Am debütálását.

Az 58 éves daredevil a kilencvenes és kétezres években megfordult a NASCAR Truck Seriesben és a Busch (Xfinity) Seriesben is. Legjobb nemzeti szintű befutóját utóbbi bajnokságban érte el még a 2005-ös, Texas Motor Speedwayen rendezett futamon, ahol a tizenkettedikként intették le.

A regionális NASCAR K&N Pro Series Westben viszont már jóval eredményesebb volt, lévén a 2002-es szezont egyenesen bajnoki címmel zárta.