HIVATALOS: Pato O’Ward 2025 végéig marad a McLarennél

HIVATALOS: Pato O’Ward 2025 végéig marad a McLarennél
credit: Penske Entertainment/Joe SkibinskiHosszas huzavona után végre hivatalosan is pont került a Pato O’Ward jövőjét firtató kérdésre.

Az Arrow McLaren SP bejelentette, hogy sikerült megegyezni a mexikói versenyzővel, aki ennek következtében 2025 végéig biztosan marad a gárda kötelékében.

“A teljes csapat izgatott amiatt, hogy Pato hosszú távon velünk marad” – nyilatkozta az AMSP elnöke, Taylor Kiel.

“Ő nagyon fontos részét képezi a terveinknek, az energiája és munkabírása fertőző. Láttuk őt fejlődni azóta, hogy csatlakozott a csapatunkhoz és alig várjuk, hogy ezekre az alapokra építkezve javítsunk a teljesítményünkön és elérjük a közösen kitűzött céljainkat.”

O’Ward néhány héttel ezelőtt elárulta, nagyon keményen a sarkára kellett állnia annak érdekében, hogy az új szerződés számára optimális legyen. Erőfeszítéseit pedig siker is koronázta.

“Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy bebiztosítottam a jövőmet az Arrow McLaren SP-nél” – mondta a háromszoros IndyCar-futamgyőztes.

“Az elmúlt három évben a csapat igazán az otthonommá vált, alig várom, hogy együtt dolgozzunk a további sikereinkért. Köszönetet szeretnék mondani a teljes gárdának ezért a lehetőségért. Pontosan ez az a hely, ahol szeretnék lenni.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy