Ez a versenyző és ex-főnöke közti csörte olyan gáz, hogy már vicces

Ez a versenyző és ex-főnöke közti csörte olyan gáz, hogy már viccesTovábbra sem csitulnak a kedélyek Drew Dollar és Billy Venturini között.

A 21 éves pilóta az elmúlt két teljes szezont a Venturini Motorsports színeiben versenyezte végig az ARCA Menards Seriesben. Ezalatt egy győzelmet szállított a csapatnak 2020-ban, legjobb összetettbeli eredményét pedig szintén abban az idényben hozta a negyedik hellyel.

Dollar idén a Kyle Busch Motorsports színeiben folytatja karrierjét és máris sikerült kihúznia a gyufát volt csapatfőnökénél.

A sztori a múlt szombati, kansasi Dutch Boy 150-re vezethető vissza.

A hajrá felé közeledve a fiatal georgiai komoly csatát vívott a vezető pozícióért a venturinis Corey Heimmel, ami végül ütközésben csúcsosodott ki és mindkét autó súlyosan károsodott, ami a kiesésükhöz vezetett.

Ezt követően a dühös Billy Venturini egyáltalán nem fogta vissza magát a FOX Sports 1-nak adott élő interjújában.

„Drew minden szarodat összetöri, amikor neked vezet és akkor is, amikor ellened” – mondta a csapattulaj.

„Totálisan megértem, hogy David Gilliland miért húzott be neki tavaly Bristolon. Egy idióta megmozdulás volt Drew részéről. A pokolba is, ez a srác már jó pár autómat kicsinálta, amikor vezette őket, most pedig egy újabbat, amiben nem is ő ült. Hiányzik belőle a tiszta tehetség. Nagyszerű gyerek, de nem muszáj autóversenyzőnek lennie. Valószínűleg sok más olyan dolog van, amiből megélhetne.”

Dollar végül hétfőn reagált egykori főnöke szavaira, közzétéve Venturini versenyzőként hozott, nem túl acélos statisztikáit.

„Beszéljünk a ‘tehetség tiszta hiányáról” – kommentálta az adatokat ironikusan.

„Gondolom ennek a srácnak kb. 14 évbe telt, mire rájött, hogy nem kell autóversenyzőnek lennie.”

A 46 esztendős Venturini sem maradt adós a válasszal:

„Két napba telt, hogy előállj ezzel a válasszal? Kit alkalmaztál arra, hogy megírja neked ezzel a visszavágást?”

Alig várjuk, hogy lesz-e folytatás.