Óriási: Kyle Busch ütközött, faképnél hagyta az autóját, majd a NASCAR smasszerei kísérték el az orvosi központba

Óriási: Kyle Busch ütközött, faképnél hagyta az autóját, majd a NASCAR smasszerei kísérték el az orvosi központbaZsinórban a második darlingtoni verseny ért véget Kyle Busch számára egy önhibáján kívül történt ütközéssel, majd azt követően egy sajátos, vitatott akcióval.

Tavaly ősszel Austin Dillon fosztotta meg a jó eredményről szőtt álmaitól, ami után a garázsok felé haladva dühében átgázolt a jelzőbójákon.

A NASCAR akkor 50.000 dolláros büntetést rótt ki rá gondatlan veszélyeztetés címén, mivel az érintett területen emberek is tartózkodtak, akik könnyedén megsérülhettek volna.

Most, nyolc hónappal később Busch újfent idő előtt búcsúzni kényszerült.

A verseny 168. körében a már körhátrányban lévő Brad Keselowski a falnak csapódott, az élmezőnnyel érkező Busch pedig nem tudta kikerülni.

A baleset következtében autója olyannyira megsérült, hogy kiállni kényszerült.

A pitlane végén, a garázsok felé menet aztán – egzakt azon a ponton, ahol a tavalyi szankciót ért manőverét bemutatta – nemes egyszerűséggel leparkolt.

Ezután kiszállt és határozott léptekkel elindult a csapatának trailere felé.

A NASCAR szabályai szerint minden egyes incidens után részt kell venni az orvosi ellenőrzésen, Busch azonban bezárkózott és semmi jelét nem adta annak, hogy eleget akar tenni a kötelezettségének.

Végül a szervezet tisztviselőinek kellett odamenniük, hogy aztán a már utcai ruhát viselő versenyzőt elkísérjék a pálya egészségügyi központjába.

Később a parkolást ennyivel kommentálta a FOX riporterének:

„Nem tudtam bevenni a kanyart.”