Megható: Óriási örömöt okozott 85 éves rajongójának Kyle Busch

Megható: Óriási örömöt okozott 85 éves rajongójának Kyle BuschÁltalánosságban véve még mindig az a kép él Kyle Buschról, hogy ő a NASCAR ügyeletes, faragatlan rosszfiúja.

A valóságban viszont mi sem áll távolabb az igazságtól, ezt pedig a kétszeres bajnok a minap ismét bizonyította.

A történet egy Kim Wherley nevű hölggyel kezdődött, aki egy NASCAR-rajongói csoportban kért segítséget a többi tagtól azt illetően, hogy miként juttathatná Kyle Busch közelébe a 85 esztendős édesanyját, Gigit.

Elmondása szerint az idős asszony óriási szurkolója a Joe Gibbs Racing pilótájának és egyetlen Cup-futamot sem hajlandó kihagyni. A versenyek olyannyira szentek számára, hogy olyankor még a dédunokák sem nézhetnek mást.

A tervek szerint Gigi két évvel ezelőtt, anyák napján látogatott volna ki először élőben egy NASCAR-fordulóra, a COVID viszont közbeszólt.

Idén már könnyedén bepótolhatná ezt az élményt, szomorú módon azonban nemrég a leukémia egy ritka fajtáját diagnosztizálták nála, emellett vállműtéten is átesett.

Szerencsére jelenleg jól van, Kim pedig mindenképpen el szeretné őt vinni az augusztusi, richmondi futamra.

Ennek kapcsán kért tippeket a többi rajongótól, hogy a legjobb belépőt vásárolhassa meg az édesanyjának és a lehető legközelebb juttathassa Busch pitjéhez.

A fő cél persze a közös fotó lenne.

A posztra rábukkant egy újságíró, aki a róla készült screenshotot el is küldte Buschnak.

A 37 éves pilóta nem tétlenkedett.

Felvette a kapcsolatot Kimmel, majd nem sokkal később már videóhívásban üdvözölte Gigit.

Ha ez nem lenne elég, az asszony és családtagjai számára felajánlott egy teljes körű, VIP-belépőt is a richmondi versenyre.