VIDEÓ: A NASCAR japán versenyzője beszállt a zeneiparba és saját himnusza lett

VIDEÓ: A NASCAR japán versenyzője beszállt a zeneiparba és saját himnusza lettVadonatúj vizekre evezett az év elején Akinori Ogata.

A japán versenyző különleges partne

rkapcsolatra lépett az eurobeat műfajban utazó, tokiói HI-BPM STUDIO-val, aminek eredményeként megszületett a Red Zone című alkotás.

A mű Ogata saját himnuszának is számít, amihez egy igencsak stílszerű videóklipet forgattak.

„Leírhatatlan energiát és boldogságot ad nekem, hogy egyesíthetem a két szenvedélyemet: a NASCAR-t és az eurobeatet” – idézi a hivatalos közlemény Ogatát.

„A számban hallható motorhangokat valódi versenykörülmények között vettük fel. Remélem mindenki élvezi az eredeti NASCAR-erőforrás zaját és a jó zenét.”

A 48 éves pilóta az amerikai regionális pályák ismert nevének számít, emellett az elmúlt évek során megfordult a NASCAR nemzeti harmadosztályát képező Camping World Truck Seriesben, valamint a másodvonalbeli Xfinity Seriesben is.

Eddigi legjobb eredményét 2015-ben, a Trucks New Hampshire Motor Speedwayen rendezett fordulóján produkálta, ahol a tizennyolcadikként intették le.

Az előttünk álló, darlingtoni hétvégén a Reaume Brothers Racing színeiben fogja teljesíteni idei első, nemzeti kategóriás bevetését a Trucks mezőnyével.

Visszatérve a zenéhez, a tervek szerint Ogata és a HI-BPM további közös projektekkel fog előrukkolni az elkövetkezendő hónapokban.