NASCAR: A Toyota-főnök csalódott Kyle Buschban

NASCAR: A Toyota-főnök csalódott Kyle Buschban
credit: Sean Gardner/Getty/NASCAR Media



Komoly vihart kavart NASCAR-berkekben Kyle Busch szombati kijelentése.

Mint arról az USAracing beszámolt, a kétszeres Cup-bajnok szerződése idén jár le a Joe Gibbs Racinggel, a csapat pedig még mindig nem döntött a hosszabbításról.

Ennek oka szponzorációs problémákban keresendő, mivel továbbra sem találták meg az év végén kiszálló Mars Inc. utódját, amely vállalat közel két évtizede számít a 18-as számú Toyota egyik kiemelt támogatójának.

A jövőjét firtató kérdésekre válaszolva Busch annyit mondott, hogy kérdezzék inkább Joe Gibbset.

Emellett azt is elhintette, hogy nem lát esélyt egy másik gárdához való átigazolásra, így ha nem jön össze a folytatás a JGR-rel, akkor akár a visszavonulás is opció lehet.

Erre reagálva a Toyota Racing Developement elnöke, David Wilson az NBC megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy csalódást keltettek benne a 36 éves versenyző szavai.

“Nyilvánvalóan frusztrált, ami jelen helyzetében érthető is” – mondta a szakember.

“Kissé csalódtam benne, amiért ennek hangot adott. Joe rengeteget beszélget vele arról, hogy milyen keményen dolgozunk mindannyian együtt azért, hogy biztosítsuk neki a helyet és addig maradhasson, ameddig akar. A közös jövőképünk Joe-val az, hogy Kyle a JGR-től, egyúttal pedig a Toyotától vonul majd vissza.”



Gibbs edző a FOX érdeklődésére ennyit reagált:

“Magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy sikerül [Busch szerződéshosszabbítását] összehozni. Keményen dolgozunk, de időbe telik.”





Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy