NASCAR: Komoly szponzort fogott Noah Gragson

NASCAR: Komoly szponzort fogott Noah Gragson
credit: Jared C. Tilton/Getty/NASCAR MediaKarrierje negyedik főkategóriás NASCAR-futamát teljesítheti ezen a hétvégén Noah Gragson.

Az ikonikus Talladega Superspeedwayen rendezendő GEICO 500-on ráadásul vadonatúj szponzorral a háta mögött hajthat pályára.

A futamnak a Beard Motorsports színeiben nekivágó, 23 éves versenyző 62-es Chevy Camarójának kiemelt támogatója a Wendy’s gyorsétteremlánc lesz.

„Elképesztő volt Daytonán megejteni a Cup-debütálásomat a Bearddel, alig várom, hogy ismét csatlakozhassak hozzájuk” – idézi a gárda hivatalos sajtóközleménye Gragsont.

„A Wendy’s-t is a fedélzetünkön tudhatjuk, akik most indítják el az új, ötdolláros Biggie Bag kampányukat. Közel húsz év után most először fognak szponzorálni versenyautót és ezt pont velem teszik meg. Nagyon büszke vagyok erre.”

Gragson a Beard Motorsports jóváltából az idei Daytona 500-on rajtolhatott el először a Cup Series mezőnyével, majd ezt követően már a Kaulig Racing gépével mérette meg magát az Atlanta Motor Speedwayen, majd a múlt vasárnapi, bristoli dirt-futamon.

Eddigi legjobb eredményét utóbbin érte el a huszonhetedik hellyel.