Az internet népe már megint lecsapott Marcus Ericssonra

Az internet népe már megint lecsapott Marcus EricssonraIdő előtt véget ért az Acura Grand Prix of Long Beach Marcus Ericsson számára, miután a 65. körben elvesztette uralmát az autója felett és a falnak vágódott.

A mögötte érkező Romain Grosjean és Will Power még ki tudták kerülni, tulajdon ganassis csapattársa, Scott Dixon viszont már eltalálta.

A hatszoros bajnok folytatni tudta a futamot és végül a hatodikként intették le, Ericsson azonban kiesett.

Az incidens után a svéd 8-as számú Dallara-Hondáját a pályán kívülre tolták és ott is maradt egészen a verseny végéig.

Eközben gazdája sem hagyta magára, a futamot közvetítő NBC-nek pedig később egy pillanatra sikerült is ráközelítenie.

Az éles szemű rajongók rögtön le is screenshotolták a jármű mellett karba tett kézzel ácsorgó Ericssont és az univerzum törvényének engedelmeskedve készülni is kezdtek a mémek.

Ha ez nem lenne elég maga az IndyCar is közzétett egy rövidke összefoglaló videót a 31 éves pilóta “5-ös kanyarbéli strandolásáról”.Egy ponton leült a területen lévő padra, ami kísértetiesen hasonlított Fernando Alonso ikonikus, napozós mémjére is.

Nem először lett egyébként emberünk az internet népére jellemző kreativitás alapanyaga.

A 2018-as Azeri Nagydíjon Grosjean a safety car mögött csapódott falnak, ami után mérnöke a csapatrádión keresztül a svédre próbálta hárítani a felelősséget, mondván ő volt az, aki nekiment a Haasnak.

Ericsson azonban kis túlzással akkor még lőtávolban sem volt, az ütközést pedig maga a francia pilóta intézte el saját magának.

Az esetből mém lett, az “Ericsson nekünk jött” pedig máig idézett szállóigévé vált.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy