NASCAR: Extra védelmet kap Hailie Deegan Martinsville-en

NASCAR: Extra védelmet kap Hailie Deegan Martinsville-en
credit: DGRHetek óta rettegésben tartja egy őrült Hailie Deegant és barátját.

A 36 éves, büntett előéletű férfivel egy Deegan-imposztor hitette el, hogy a 20 éves NASCAR-pilóta látszatkapcsolatban él a szintén autóversenyző Chase Cabréval.

A kamuprofil azt is állította, hogy Cabre fogságban tartja és rendszeresen bántalmazza a lányt.

A minden bizonnyal nem teljesen százas rajongó még levelet is küldött a David Gilliland Racingnek, amelyben nem kevesebbet közölt, mint hogy valójában ő Hailie kedvese és nagyon szerelmesek egymásba.

A pár akkor rémült meg igazán, amikor a férfi halálosan megfenyegette Cabrét, mondván el fog menni érte és ő lesz az utolsó dolog, amit valaha látni fog.

Ha ez nem lenne elég, a minap az is kiderült, hogy a fickó Deegan közelében lakik.

A helyzet annyira elfajult, hogy a versenyzőnő a saját és barátja testi épségét féltve visszalépett a múlt hétvégi, floridai Freedom 100-tól is.

A Truck Series most csütörtöki, martinsville-i fordulóján viszont mindenképpen volán mögé kell ülnie.

Ennek kapcsán a NASCAR egyik szóvivője az NBC megkeresésére elmondta, extra intézkedéseket fognak tenni Hailie biztonsága érdekében a pályán és azon kívül egyaránt.

A sokkoló beszámolójuk után szurkolók ezrei biztosították támogatásukról Deegant és Cabrét.

„Köszönöm szépen az összes kedves hozzászólást annak kapcsán, amin Chase-szel jelenleg átmegyünk” -írta közösségi oldalain Hailie.

„Ez az eredménye annak, hogy nyíltan megosztom az életemet a rajongóimmal. Sajnos vannak rossz emberek, akik ezt ki akarják használni. Borzasztó érzés, hogy mindig a hátam mögé kell néznem.”A zaklatásról bővebben ebben a cikkben lehet olvasni:

>>>>>“Az életünkre tör” – Őrült rajongó tartja terrorban Hailie Deegant