NASCAR: Az Oscar-botrány kapcsán Hamlin előállt a hónap idézetével

NASCAR: Az Oscar-botrány kapcsán Hamlin előállt a hónap idézetével
credit: JGRLátványos befutóval ért véget a NASCAR Cup Series vasárnapi versenye Austinban.

A Circuit of the Americason rendezett EchoPark Texas Grand Prix utolsó körében Ross Chastain meglökte AJ Allmendinger autóját, aminek következtében a győzelemért harcoló pilóta kiforgott, magával rántva az akkor vezető pozícióban állt Alex Bowmant.

Ennek révén Chastain az élre állt és végül megnyerte nem csak a saját, de egyben a Trackhouse Racing első főkategóriás futamát is.

Az incidens kapcsán a 29 éves floridai elismerte, hogy az ominózus manőver az Allmendingerrel való barátságára is hatással lehet. Hozzátette viszont, hogy bármire hajlandó, ha egy Cup-győzelemről van szó.

A történtekről mindenkinek megvan a maga véleménye, beleértve a COTA-n egy újabb katasztrofális versenyt maga mögött tudott Denny Hamlint is.

“2017-ben ez még nem volt rendben” – írta Twitterén Chastain megmozdulása kapcsán a Joe Gibbs Racing veteránja.

“A mai világban viszont ‘nagy a tét’, ‘tedd meg bármibe is kerül’, ‘a rájátszásról van szó’ bla bla, ez fair játék. A dolgok megváltoznak és erre számítani lehetett. Mindenki átgázol mindenkin, nem számít, hogy az első helyről van szó, vagy a tizedikről.”

Pontosan Hamlin eszmefuttatásával egyidőben zajlott le az Oscar-gála ominózus, botrányos jelenete, amikor is Will Smith pofon vágta Chris Rockot, miután utóbbi színész ízléstelen megjegyzéseket tett kollégája autoimmun betegséggel küzdő feleségére.“Ne most Denny, Will Smith épp felpofozta Chris Rockot” – írta neki rögtön egy rajongó.

Hamlin válasza nem maradt el, szavai pedig valószínűleg helyet kapnak a jövőbeli, idézetes toplistákon.

“Ha több Will Smith lenne ezen a világon és kevesebb Chris Rock (azaz olyan emberek, akik mondanak, vagy tesznek dolgokat anélkül, hogy pofon vágnák érte őket) már nem lenne ilyen problémánk.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy