Bubba Wallace bemutatja: Ezért NE végezz pályabejárást gördeszkán (VIDEÓ)

Bubba Wallace bemutatja: Ezért NE végezz pályabejárást gördeszkánAz autóversenyzők többsége afféle szükséges rossznak tartja a futamhétvégék előtti pályabejárást.

A kreatívabbak azonban igyekeznek némi csavart vinni a dologba, ahogyan tette azt legutóbb Bubba Wallace is.

A NASCAR austini fordulója előtt ugyanis az alabamai versenyző fogott egy gördeszkát és azzal ment végig a COTA 3.4 km hosszú, 20 kanyarból álló vonalvezetésén.

A dolognak azonban nem lett jó vége, miután sikerült egy látványosat zakóznia, amit a FOX kamerái pechére meg is örökítettek.

Szerencsére Wallace-nak nem esett baja.

A deszkázása viszont felvet pár kérdést, pláne abban a tekintetben, hogy néhány nappal korábban még attól félt, hogy az atlantai balesete következtében részt sem tud venni a futamokon.

A 28 éves pilóta egyébként dupla műszakot teljesített a COTA-n, miután egyaránt indult a NASCAR nemzeti másodosztályát képező Xfinity Series, valamint a főállásának tekinthető Cup Series versenyén is.

Előbbi viadalt váltóhiba miatt csak a huszonkettedikként zárta, míg a királykategóriában idő előtt kiállni kényszerült köszönhetően egy, az autójáról menet közben leeső kerék miatt.