NASCAR: 3 hónapon belül másodszor tiltották el határozatlan időre a népszerű versenyzőnő crew chief férjét

NASCAR: 3 hónapon belül másodszor tiltották el határozatlan időre a népszerű versenyzőnő crew chief férjét
credit: PixabayNem túl dicső rekordot állított fel a NASCAR Truck Seriesben versenyző Young Motorsports 02-es számú Chevrolet-jének crew chiefje, Eddie Troconis.

Ő lett ugyanis az első ember a szervezeten belül, akit mindössze három hónap leforgása alatt kétszer is eltiltottak, méghozzá határozatlan időre.

Troconis még a bajnokság tavaly októberi, Talladega Superspeedwayen rendezett fordulója során került összetűzésbe a Cupban szereplő Front Row Motorsports egykori spotterével, Clayton Hughes-zal.

A hírek szerint a két férfi között egy nőügy kapcsán robbant ki a végül tettlegességig fajuló vita.

Hughes azt állította, hogy Troconis hirtelen nyakon csapta, majd lerántotta a földre és többször is a hátába rúgta. Az incidens során súlyos, több operációt igénylő sérülést szenvedett és jelenleg is rehabilitációs kezelés alatt áll, hogy újra megtanuljon járni.

Troconis ellen december 21-én adtak ki letartóztatási parancsot, aki végül tizenöt nappal később, önként fel is adta magát a Talladegai Seriffhivatalnál.

A NASCAR ekkor határozatlan időre eltiltotta a szervezeten belüli, mindennemű tevékenység gyakorlásától.

Ezen büntetést néhány héttel később semmissé nyilvánították, miután a kerületi ügyész ejtette az ügyet.Március elején azonban újabb terhelő bizonyítékok kerültek elő Troconisra nézve.

Ennek következtében a férfit múlt hét pénteken ismét letartóztatták, de 7500 dollár óvadék fejében szabadon védekezhet.

Troconis egyébként a Truck Seriesben szereplő JJC Racing tulajdonosának, egyben versenyzőjének, Jennifer Jo Cobbnak a férje.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy