Már új beceneve van az IndyCar saját John Wick-jének

Már új beceneve van az IndyCar saját John Wick-jének
credit:Penske Entertainment/Joe SkibinskiAz elmúlt években akaratlanul is ráragadt a ‘John Wick’ becenév JR Hildebrandra.

Ennek okát nem kell magyarázni, elég csak ránézni az AJ Foyt Racing versenyzőjének fizimiskájára, ami már-már kísértetiesen emlékeztet a kultstátuszba lépett akció(anti)hősre.

A 34 esztendős kaliforniai – aki egyébként rendkívül magas IQ-járól is híres – egyáltalán nem veszi ezt a megszólítást sértésnek. Sőt.

Többször is viccelődött azon, hogy szívesen lenne Keanu Reeves dublőre, a 2019-es Indy 500 előtt pedig a belépőkártyájára poénból fel akarta tenni a színész fotóját, de az IndyCar persze ezt nem engedélyezte.

A RACER azonban a minap felfedte, hogy Hildebrand mára egy újabb becenévvel gazdagodott, amit Josef Newgarden ragasztott rá ismételten a külső megjelenésére alapozva.

Ez pedig nem más mint…..


***Dobpergés***


‘Pit Lane Jézus’


A Megváltóval való összehasonlítás viszont egyáltalán nem új.

Hildebrand már 2017-ben is hosszú hajat viselt, amit látva akkori főnöke, Ed Carpenter még egy feladatot is kilátásba helyezett számára:

„Ed akkor azt mondta, hogy karácsonykor eljátszhatnám Jézust a gyerekeinek” – nyilatkozta akkoriban az Indy Starnak.

„Egy ideig Alex Tagliani a Tony Stark stílussal nyomult, a hozzá tartozó szakáll pedig a felesége, Bronte külön kérése volt. Most ugyanez zajlik nálunk. A párommal megnéztük a John Wick filmeket, neki a szeme pedig végig csillogott. Mondtam is, hogy a fenébe, már konkurenciám van? Hiszen én egy francos IndyCar-pilóta vagyok!”