NASCAR: Ölben vitték el a fuldokló versenyzőnőt a pitlane-ről (VIDEÓ)

NASCAR: Ölben vitték el a fuldokló versenyzőnőt a pitlane-ről (VIDEÓ)Már az elején fel kellett adnia Hailie Deegannek a NASCAR Truck Series múlt szombati Fr8Auctions 208-át.

A David Gilliland Racing versenyzőnőjét Colby Howard lökte meg, aminek következtében az érkező Ross Chastaint is eltalálta.

Az incidens során Deegan bal-hátsó abroncsa defektet kapott és rendkívüli pitkiállást kellett eszközölnie.

„Nyolc kör alatt feljöttem a 27.-ről a 18.-ra, elég jól törtünk előre a mezőnyben” – idézte fel az eseményeket a 20 éves pilóta saját vlogjában.

„Aztán a 91-es, akiről még azt sem tudom, hogy kicsoda, keményen belém jött a hátsó egyenesben. Majdnem elvesztettem az uralmamat az autó felett, de végül sikerült megfognom. Ross Chastaint belülről viszont nem tudtam elkerülni, ami a defekthez vezetett.”

A kereket kicserélték, hamarosan viszont kiderült, hogy a probléma egyáltalán nem oldódott meg. Sőt.

„Mondtam a srácoknak, hogy valami nem stimmel. Mint kiderült, tűz volt és szerintem pár kör óta már tarthatott is, mert a hátamnál hatalmas forróságot éreztem.”

Deegan egy ponton már nem bírta tovább, ezért úgy döntött ismét kihajt.

„VIsszajutottam a pitbe, de akkorra már rendesen égett. Hatalmas fekete füst volt az autóban, plusz a tűzoltó készülékből származó cuccot is belélegeztem. Semmit sem láttam, csak nyeltem a füstöt, elkezdtem fuldokolni és eljutottam arra a pontra, hogy egyáltalán nem kaptam levegőt. Fuldokoltam. Kerestem az ablakhálót, de már semmit sem láttam.”

Deegant a pánikhangulatban lévő csapat tagjai emelték ki az autóból, majd ölben vitték el pitlane-ről.

A pálya orvosi központjában egy 20 perces kezelés után útjára engedték, de az alábbi videón jól látszik, hogy még jóval utána is nehezére esett a beszéd.

Szerencsére Hailie már teljesen jól van.