NASCAR: Saját szponzora fogadott Chase Briscoe győzelmére, bankot is robbantott!

NASCAR: Saját szponzora fogadott Chase Briscoe győzelmére, bankot is robbantott!
credit:NASCAR Media
NASCAR: Saját szponzora fogadott Chase Briscoe győzelmére, bankot is robbantott!A NASCAR Cup Series múlt vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezett versenyét közvetlen megelőzően Chase Briscoe győzelmének esélyét az amerikai fogadóirodák 100-az 1-hez tették.

A hét korábbi részében pedig még ennél is kisebbnek tartották a Stewart-Haas Racinges pilótája sikerének valószínűségét.

Ebből adódóan igencsak jól jártak azok, akik végül pénzt mertek tenni a 27 éves versenyzőre.

Mint az USAracing beszámolt róla, Briscoe fantasztikus teljesítményt nyújtva, életében először látogathatott el a Cup victory lane-jére, amivel ráadásul ő lett a bajnokság történetének 200. futamgyőztese is.

A leintés utáni díjátadó ceremónián megjelent egy férfi, majd egy papírfecnit mutatott a versenyzőnek.

Mint kiderült, a szemmel láthatóan boldog személy nem volt más, mint a 14-es Fordot szponzoráló Rush Truck Centers tulajdonosa, Rusty Rush.

A futamot követő sajtótájékoztatón kiderült, hogy az üzletember konkrétan fogadott a pilóta győzelmére, aminek köszönhetően igencsak szép pénz ütötte a markát.

„Nagyon klassz, hogy nyert” – nyilatkozta Briscoe.

„Totálisan fel volt tüzelve. Azt hiszem, hat számjegyű összegre tett szert, úgyhogy rendkívül izgatott volt.”

Rush azonban nem vágja zsebre a pénzt. Rögtön a verseny után ugyanis bejelentette, hogy abból fejenként 1000 dollárt utal át az SHR csapattagjainak.