NASCAR: Égő gumimaradványai felett rendezett tábortüzet a phoenixi futam győztese (VIDEÓK)

NASCAR: Égő gumimaradványai felett rendezett tábortüzet a phoenixi futam győztese (VIDEÓK)Noah Gragson győzelmét hozta a NASCAR Xfinity Series szombati, Phoenix Racewayen rendezett versenye.

A JR Motorsports ifjonca a 2022-es szezon ezt megelőző fordulóin szinte karnyújtásnyira volt a victory lane-től, lévén egy harmadik és két második pozíciót tudhatott magáénak.

Érthető volt tehát, hogy leírhatatlan boldogsággal vette tudomásul a tényt, miszerint végre valahára neki lengett elsőként a kockás zászló.

Gragson örömében olyan brutálisan lelkes fánkozással örvendeztette meg szurkolóit, hogy még az abroncsai is szétszakadtak.

A 23 éves tehetség autójából kiszállva is folytatta az ünneplést, aminek során igazi kempinghangulatot színlelve melengette meg kezeit a 9-es számú Chevyjéről származó, égő gumicafatok felett.

Ha pedig ez nem lett volna elég, csapatának tagjaival még a kerítést is sikerült úgy megmásznia, hogy az kis túlzással még a művelet ősapjának, Helio Castronevesnek is a becsületére vált volna.