NASCAR: Valami nem stimmel Brandon Brown új szponzorával

NASCAR: Valami nem stimmel Brandon Brown új szponzorával
credit: Brandonbilt Motorsports


A Brandonbilt Motorsports (BMS) hivatalosan bejelentette, hogy új támogatóra tettek szert a Zero FG Energy Drink képében.

A Brandon Brown által vezetett 68-as Chevy először a március 19-én esedékes, atlantai Xfinity-futamon fog beöltözni a márka színeibe.

Ezen megállapodással csak egy probléma van: még soha, senki nem hallott erről a energiaitalról.

A közösségi médiában konkrét hajsza indult azért, hogy ki látta már legalább egy üzletben.

Az eredmény eddig – stílszerűen – zéró.

Jelen állás szerint a termékkel csak a Zero FG weboldalán lehet találkozni.

A céget csak 2020 telén jegyezték be hivatalosan, twitteres követőik száma pedig a nagy bejelentés előtt még a 90-et sem érte el (azóta felkúszott 200 fölé).

Az erőteljesen a hírhedt Haas – Rich Engergy házasságra hajazó történet kapcsán sokan máris arra a következtetésre jutottak, hogy egy újabb kamucég állt be a „Let’s go Brandon”-jelenség megszületésének akaratán kívül főszereplőjévé vált Brown mögé.

A kritikus hangokra végül Brown egy meglehetősen ironikus tweettel reagált:

„Az emberek azt mondják: Sajnálom Brandont, remélem talál szponzort ebben a káoszban. Ő csak annyit tett, hogy nyert egy versenyt’. Én: ‘Egy új vállalat támogatja az autónkat, segítsetek üdvözölni őket!’. Erre az emberek: ‘Kamunak tűnnek, nincsenek követik, azt a csekket vissza fogják dobni.'”

Önhibáján kívüli, politikai vonatkozása miatt a BMS-t minden komolyabb vállalat igyekszik elkerülni, azt az egyet pedig, amely a történtek ellenére is maradt volna mellettük, pont ők maguk utasították el.

Ehelyett megállapodtak az anti-Biden kriptovalutával, az LGB Coinnal, aminek kapcsán kirobbant a NASCAR holtszezonjának legnagyobb botránya.

Az alig pár hónapja létező digitális valuta viszont mára szinte teljesen elértéktelenedett, erőteljes gyanút adva arra, hogy valójában csak a gyors meggazdagodás reményében, az LGB szlogent meglovagolva hozták létre a Biden-ellenesek lehúzására.

Most pedig itt van a Zero FG Energy Drink, ami egy hatalmas fehér folt az energiaital-palettán.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Hatalmas átverés lehet az LGB Coin NASCAR-szponzorációja?