NASCAR: DiBenedetto szerint egy globális elit akarja igába hajtani az emberiséget

NASCAR: DiBenedetto szerint egy globális elit akarja igába hajtani az emberiséget
credit:NASCAR


Újabb megosztó poszttal rukkolt elő Matt DiBenedetto.

A kaliforniai versenyző tavaly novemberben kétszer is kicsapta a biztosítékot a közösségi médiában.

Először nem tudta szó nélkül hagyni azt, hogy Kyle Buscht érzékenyítő tréningre kötelezték, miután a martinsville-i futam végén retardáltnak nevezte Brad Keselowskit.

Ekkor DiBendetto úgy reagált, hogy olyan érzés manapság a Földön élni, mint egy állandó érzékenyítés.

Megjegyzése után annyi támadás érte, hogy egy kis időre kénytelen volt deaktiválni a Twitter-porfilját.

A közösségi média manapság rendkívül elszomorít” -írta később Instagramon.

„Az emberek támadása már egyfajta normává vált, még akkor is, ha csak könnyed viccelődésről van szó. Mi emberek vagyunk önmagunk legnagyobb ellenségei. Szomorú látni a világunk megosztottságát és azt, hogy ez egyre rosszabb lesz. Én minden embert szeretek, még azokat is, akik az enyémmel gyökeresen ellentétes nézeteket vallanak, mivel pontosan ez a mi országunk szépsége.”

Alig pár nappal később újabb bombát robbantott, miután a szezonzáró, phoenixi verseny előtti kvalifikáción a „Let’s go Brandon” csatakiáltással szállt be az autójába. Ha ez nem lett volna elég, a hétvége folyamán a közismert Biden-kritikus, konzervatív politikai újságíró/aktivista, Benny Johnson volt a vendége.

A hírek szerint mindez annyira felbőszítette DiBenedetto akkori csapatának, a Wood Brothers Racingnek szponzorait és partnereit, valamint magát a NASCAR-t, hogy nem engedték a versenyzőt részt venni a szezonzáró előtti médiamegjelenésein.

Emellett egy hajszálon múlt, hogy nem tiltották el a futamon való részvételtől is.

A fentieknek nagy szerepe lett abban, hogy a 30 éves pilótának nem sikerült tető alá hoznia egy újabb szerződést a Cupban, így idén már a nemzeti harmadosztályt képező Truck Seriesben kénytelen versenyezni.

Mindennek ellenére nem sokáig bírta ki, hogy ne posztoljon egy újabb, rendkívül megosztó dolgot.

DiBenedetto ugyanis Instagram-sztoriban kezdte el hirdetni azt az összeesküvés-elméletet, miszerint szándékosan emelik az egekbe az üzemanyagárakat annak érdekében, hogy lenyúlják az emberek pénzét, továbbá megteremtsenek egy új korszakot, amelyben a nép mozgásterét elektromos autók által szabályozzák felhasználva a klímaváltozás narratíváját.

Matt egyetért azzal is, hogy ez a terv már nagyon régi és nem mások állnak mögötte, mint ősi múltra visszatekintő, elit családok, amelyek az emberekre modern kori, tech-rabszolgaként tekintenek.

Egy másik posztjában pedig egyenesen kijelentette, hogy a Világgazdasági Fórum is vaskosan benne van a Nagy Újraindítás néven futó projektben.