SRX: Hailie Deegan és Matt Kenseth is ott lesz az idei mezőnyben

SRX: Hailie Deegan és Matt Kenseth is ott lesz az idei mezőnyben
credit:SRX SeriesÚjabb három versenyzőt jelentettek be az SRX Series második szezonjára.

Új belépőként érkezik a 2003-as NASCAR Cup-bajnok Matt Kenseth, aki a nyári idény második felében, a Nashville Fairgrounds Speedwayen, az I-55 Racewayen és a zárófutamként funkcionáló Sharon Speedwayen pattan volán mögé.

A tavalyi évben három fordulón indult – ebből a knoxville-it másodikként zárt – Hailie Deegan a Stafford Motor Speedwayen, majd az I-55-ön rajtol el.

Hivatalosan megerősítették tovább, hogy visszatér a mezőnybe az SRX társalapítója, egyben a 2021-es szezon bajnoka, Tony Stewart, aki idén is ott lesz az összes, szám szerint hat versenyen.

Smoke-kal együtt már nyolc fősre nőtt a teljes menetrendet bevállaló pilóták száma, miután Ryan Hunter-Reay, Marco Andretti, Greg Biffle, Ryan Newman, Paul Tracy, Bobby Labonte és Michael Waltrip már korábban közölte nevezési szándékát.

Részidősként szintén pályára hajt Tony Kanaan, Josef Newgarden, Helio Castroneves, valamint a 2021-es összetettbeli második, most már az Indy Lightsban vezető Ernie Francis Jr. is.

Az SRX idei első állomását a Five Flags Speedwayen rendezik június 18-án, a záróviadalnak pedig a Sharon Speedway ad otthont július 23-ai dátummal.