IndyCar: Kender-nagykövet lett Jimmie Johnson

IndyCar: Kender-nagykövet lett Jimmie Johnson
credit:Penske EntertainmentAz IndyCar történetében először jelenik meg egy kender-alapú termékeket gyártó cég Jimmie Johnson vadonatúj partnerkapcsolatának köszönhetően.

A cbdMD speciális, kifejezetten sportolók számára készült kannabidiol alapú olajai, krémjei és táplálékkiegészítői piacvezetőnek számítanak, amelyeknek már olyan ismert nagykövetei vannak mint pl. Bubba Wallace, vagy épp az MMA-harcos Daniel Cormier.

Johsnon elárulta, hogy néhány hónapja már maga is él a cég készítményeivel és le van nyűgözve attól, milyen pozitív hatással is vannak az izmai regenerációjára, továbbá az alvásminősége is jelentősen megváltozott.

Ennek ellenére nem volt biztos abban, hogy a már meglévő támogatói, valamint maga az IndyCar rá fog bólintani a cbdMD szponzorációjára.

A széria anyacége, a Penske Entertainment végül áldását adta a megállapodásra, két kitétellel: a termékeknek 100%-ban kender-alapúnak kell lenniük, továbbá a marketing-kampányban kerülnek minden, esetlegesen kannabiszra utaló megjelenést.

Johsnon a cmdMD nagykövete, szóvivője lesz, a cég logói pedig megjelennek a versenyzői overálján is. Ezen projektnek azonban nem képezi részét a Chip Ganassi Racing.

A kender-reklámok nem egyediek már az amerikai autósportban.

A NASCAR tavaly nyári, poconói futamának főtámogatója a CBD-olajokra specializálódott Pocono Organics volt.Idén pedig a Richard Childress Racing szponzorainak listáján található meg az ugyanebben az iparágban érdekelt 3CHI.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>A kender-biznisz és a lőszergyártás is képviselteti magát az RCR idei NASCAR-szponzorai között

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy