A versenyzők kőkemény sportolók – Ütős videóval startolt el az IndyCar 2022-es imázskampánya

A versenyzők kőkemény sportolók – Ütős videóval startolt el az IndyCar 2022-es imázskampányaÚjabb fokozatba kapcsolja tavalyi, a versenyzők hősiességére alapuló imázskampányát az IndyCar.

A ‘Defy Everything’ második felvonását egy látványos kisfilmmel indították útjára, amelyen a pályákon történt rázós pillanatok és a teremben kőkeményen edző pilóták snittjei váltakoznak.

Utóbbi jeleneteket a versenyzők és csapattagok felkészítésére specializálódott, az IndyCar partnerének számító PitFit Traininggel közösen vették fel.

Az IndyCarban való versenyzés merészséget, egyedi gondolkodásmódot és olyan fizikai erőnlétet igényel, amit csak kevesen érhetnek el, vagy egyáltalán érthetnek meg teljesen” – idézi a széria hivatalos sajtóközleménye a marketing-részleg alelnökét, SJ Luedtkét.

„Ezen tulajdonságok extrém szinten vannak jelen a mezőnyünkben. A mostani kampány betekintést nyújt a kulisszák mögé, hogy megmutassa, milyen folyamat vezet ahhoz, hogy valakiből világszintű résztvevő lehessen egy könyörtelen és veszélyes sportban. Hiszünk abban, hogy ez az izgalmas, őszinte narratíva lenyűgözi majd és inspirálja a rajongókat a bolygó minden részén. Maximálisan az NTT IndyCar Series sztárjaira és az elképesztően versenyképes küzdelmekre összpontosítunk.”

Érdekesség, hogy a széria előző két kampányát, a 2020-as ‘A Different Breed’-et és a ‘Defy Everything’ 2021-es verzióját még egy külsős marketingcéggel készítették el.

Az ideit viszont már teljes egészében maga a Penske Entertainment vezényli le.

A pályatípusok terén a világ legsokszínűbb bajnokságának számító IndyCar 2022-es szezonja ezen a hétvégén rajtol el a floridai St. Petersburg utcáin.