A ‘K, mint Kardashian’ producere bábáskodhat az IndyCar dokusorozata felett

A ‘K, mint Kardashian’ producere bábáskodhat az IndyCar dokusorozata felett
credit:Penske Entertainment/Doug MathewsTerítéken van már egy ideje, hogy az IndyCar egy saját dokusorozattal szeretné meglovagolni a ‘Drive to Survive’ által indított trendet.

Annak kapcsán viszont nem sok információ látott napvilágot, hogy miként is haladnak a dolgok.

Egészen eddig.

A megbízható forrásokkal rendelkező RACER ugyanis a minap arról számolt be, hogy az IndyCar egyre közelebbre kerül a reality alapokon nyugvó show megvalósításához.

A szaklap úgy tudja, nem kisebb név is érintett a projektben, mint az a Jeff Jenkinst aki többek között a ‘K, mint Kardashian’, vagy épp a Total Divas producere is volt.

Az előkészületek már tavaly megkezdődtek. A versenyzők több videót készítettek a pályán, valamint saját otthonaikban annak érdekében, hogy ezekből összevágva előzetest kreálhassanak.

A fő kihívás most az, hogy megtalálják a legjobb streaming platformot a majdani dokuszéria számára.

Nem csak maga az IndyCar dolgozik azonban ilyen projekten.

A hírek szerint hasonlón munkálkodik a 2021-es Indy 500 női csapataként indult Paretta Autosport, valamint az imént említett viadalt végül Helio Castronevesszel megnyert Meyer Shank Racing is.

A reality-mánia a NASCAR-ban is maximális fordulatszámon pörög.

Az NBC feburár elején, az LA Coliseumban rendezett Busch Light Clashen kezdte el forgatni az egyelőre ‘Race for the Championship” munkacímen futó sorozatot. Az eredeti tervek szerint a show már tavaly elkészült volna, a járványhelyzet azonban ellehetetlenítette a munkát, így nem maradt más választás, mint az elnapolás.

Február 22-én pedig már debütál is a Netflixen a Bubba Wallace-ra kihegyezett, hatrészes ‘RACE: Bubba Wallace” című alkotás.

Érdekesség, hogy a motorsport történetének legelső dokuszériája pont az amerikai open-wheel világát mutatta be.

A ‘Race Car Driver’ a Champ Car World Series 2005-ös és 2006-os szezonjainak kulisszái mögé engedtek betekintést.

Erről részletesebben ebben a cikkben írtunk:

>>>>>A dokusorozat, ami közel tizenöt évvel megelőzte a Drive to Survive-ot