Üdv az új érában! – Nyílt levelet írt a rajongóknak a NASCAR elnöke

Üdv az új érában! – Nyílt levelet írt a rajongóknak a NASCAR elnökeNéhány órával a 2022-es szezont elindító, bajnokságon kívüli Busch Light Clash előtt nyílt levelet tett közzé a NASCAR elnöke, Steve Phelps.

Ebben megköszönte a szurkolóknak a támogatást, egyben hangsúlyozta, hogy a szervezet egy vadonatúj érának vág neki az LA Coliseumban kialakított, negyedmérföldes oválon, ahol először láthatjuk versenykörülmények között a Next Gen autókat is.KAPCSOLÓDÓ: A NASCAR már az európai stadionfutamok lehetőségét sem zárja kiA rajongóinknak,


Amikor a versenyzők beindítják a motorokat ma, az LA Memorial Coliseumban, a NASCAR hivatalosan megkezdi új korszakát és a sportunk jövője teljes egészében feltárul az iparágunk, valamint szurkolóink előtt.

A Next Genek megérkeztek és készen állnak arra, hogy megkezdjék a 2022-es szezont. Az új autó nem csak megerősíti a NASCAR elkötelezettségét kategóriája legjobb versenyzése iránt, de egyben azt a merész innovációt is szimbolizálja, ami folyamatosan előbbre visz bennünket a sport minden területén.

Ezt a bemutatkozó eseményt egy dinamikus menetrend követi, amelynek során a NASCAR újra ellátogat a stock-car világ szent helyszíneire, miközben új pályákat és lehetőségeket vizsgál. Alig várjuk, hogy vendégül lássunk benneteket és családjaitokat a szezon versenyei során. Reméljük, sikerül életre szóló, szórakoztató és emlékezetes élményt nyújtani.

A NASCAR iránti lojalitásotok és szenvedélyetek vezérelt bennünket előre az évek során. Büszkék vagyunk, hogy visszatérhetünk a lélegzetelállító akciókhoz és a drámai, autó autó elleni versenyzéshez, amit mindig is ismertetek, szerettetek.

Ahogyan a sportágunk iránti érdeklődés és lelkesedés folyamatosan növekszik, szintén büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számos új rajongót üdvözölhetünk a NASCAR családjában. Reméljük, végig élvezi fogjátok azt a kiszámíthatatlanságot, ami minden bizonnyal a 2022-es idényt jellemzi majd.

Szóval, csatoljátok be a biztonsági öveket! A Next Gen éra zöld zászlaja hamarosan lengeni fog.

Szerezzétek be a jegyeket, állítsátok be az emlékeztetőket és kövessétek a NASCAR akcióit minden egyes kanyaron át egészen addig, amíg megkoronázzuk a bajnokunkat novemberben, a Phoenix Racewayen.

A teljes NASCAR nevében köszönöm a folyamatos támogatásotokat.

Reméljük, hogy élvezni fogjátok a Busch Light Clasht a Coliseumban.

A legjobbakat kívánom,

Steve Phelps