NASCAR: A 23XI Racing lenyúlta a Team Penske egyik szponzorát

NASCAR: A 23XI Racing lenyúlta a Team Penske egyik szponzorát
credit:23XI RacingA 23XI Racing hivatalosan bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a MoneyLionnal.

Ennek értelmében a digitális pénzügyi szolgáltatásokban utazó vállalat számos NASCAR Cup-futamon is szponzora lesz a csapat mindkét Next Genjének.

A partnerkapcsolat már a most hétvégi Busch Light Clashen megkezdődik, ahol Kurt Busch 45-ös, valamint Bubba Wallace 23-as Toyota Camryjén egyaránt meg fognak jelenni.

A kontraktus pontos részleteit nem hoztak nyilvánosságra, annyi viszont bizonyos, hogy a vállalat a Young Lion nevű, az emberek anyagi céljainak elérésére motiváló programjának promóciójában is számít a versenyzőkre.

„Hiszünk a NASCAR-ban és ebben a fiatal csapatban” – nyilatkozta az együttműködés kapcsán a MoneyLion marketingigazgatója, Bill Davaris.

„Bubba és Kurt oroszlánok a pályán és azon kívül is, akik megtestesítik a cégünk által képviselt küldetést, valamint gondolkodásmódot. A sportjukon és befolyásukon keresztül, kiegészülve a mi mindent magába foglaló financiális platformunkkal kézzelfogható hatást tehetünk az emberek életére.”

A MoneyLion 2019-től egészen 2021 végéig a Team Penske egyik kiemelt szponzora volt. Főtámogatóként egy győzelmet ünnepelhettek a tavaly áprilisi, talladegai versenyen Brad Keselowski jóvoltából.

A Cupon kívül jelen voltak még az Xfinity Seriesben Austin Cindric autóján, továbbá a 105. Indianapolis 500-on a Penske-ékkel technikai partnerségben indított Paretta Autosport Dallara-Chevyjét is pénzelték.