A hétvégi Clashen kezdik forgatni a NASCAR új dokusorozatát

A hétvégi Clashen kezdik forgatni a NASCAR új dokusorozatát
credit: LA ColiseumAz előttünk álló hétvégén nem csak a 2022-es Cup-szezon startol el a Busch Light Clash által, de egyben megkezdődik a NASCAR új dokuszériájának munkálatai is.

A minden szempontból formabontó, pontozás nélküli, pénzdíjas verseny során a szervezet médiapartnereként jegyzett NBC kamerái is kísérni fogják a királykategória csapatait.

Az eredeti tervek szerint a sorozat már tavaly elkészült volna, a járványhelyzet azonban ellehetetlenítette a forgatócsoport munkáját, így nem maradt más választás, mint a projekt elnapolása.

A ‘Race for the Championship’ munkacímen futó show a Cup 2021-es rájátszásának kulisszatitkait mutatta volna be, külön figyelmet szentelve annak, hogy a mezőny tagjai miként tudják összeegyeztetni magánéletüket a bajnoki címért folytatott harccal.

A Sports Business Daily információi szerint a műsor az év későbbi részében, az NBC családjába tartozó USA Networkön kerülhet adásba.

A rajongók azonban addig sem maradnak NASCAR-os dokuszéria nélkül, hiszen február 22-én debütál a Netflix Bubba Wallace-ra kihegyezett, hatrészes ‘RACE: Bubba Wallace” című alkotása.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy