A UFC belép a NASCAR-ba: A Trackhouse Racing összebútorozott Dana White-tal

A UFC belép a NASCAR-ba:  A Trackhouse Racing összebútorozott Dana White-tal
credit:Trackhouse Racing


Vadonatúj partnerkapcsolat köttetett a NASCAR Cup Seriesben szereplő Trackhouse Racing és az Ultimate Fighting Championship első embere, Dana White között.

A széles körű, marketing-jellegű együttműködéstől a felek közös növekedést várnak a sport, a szórakoztatás és a szponzoráció terén.

A program első elemét a most hétvégén rendezendő, bajnokságon kívüli Clashen rögtön láthatjuk is.

A Ross Chastain által vezetett 1-es számú Next Gen Chevrolet főtámogatója a UFC hivatalos, ízesített whiskeyje, a Howler Head lesz, amelynek egyébként White az egyik társtulajdonosa.

“Tetszik az a látásmód, amivel Justin Marks bír a Trackhouse kapcsán” – idézi a partnerség apropóján kiadott sajtóközlemény White-ot.

“A két kedvenc dolgom a gyors autók és a Howler Head. Izgatott vagyok, hogy ezen a hétvégén megejthetjük a legelső NASCAR-versenyünket. A kocsi abszolút menő, alig várom, hogy lássam a Coliseumban!”Marks 2020-ban alapította a Trackhouse Racinget, társtulajdonosnak pedig nem kisebb nevet sikerült megnyernie, mint Armando ‘Pitbull’ Pérezt.

Első szezonjukat 2021-ben teljesítették Daniel Suarezzel a 99-es autó volánja mögött.

A Trackhouse tavaly nyáron felvásárolta a Chip Ganassi Racing komplett NASCAR Cup-alakulatát, beleértve az 1-es számú autót is. A szóban forgó gépet a CGR-től szintén átvett Chastain terelgeti.

A csapat neve nem csak az autósportban van jelen. Szponzorként ugyanis beálltak a tehetséges PGA-golfozó James Hahn mögé is.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy