Andretti az F1-ről: „Még nincs vége!”

Andretti az F1-ről: “Még nincs vége!”
credit:Penske EntertainmentMario Andretti szerint fia, Michael továbbra sem tett le a Formula-1-ben történő megjelenéséről

Mint ismeretes, a versenyzőből lett üzletember tavaly kis híján többségi tulajdonos lett az Alfa Romeót tulajdonló Sauber Motorsportsnál.

A projekt végül meghiúsult, amit az Andretti Autosport feje később irányításbeli ellentétekkel indokolt.

Az élő legenda azonban leszögezte, hogy az F1-es történet még egyáltalán nem tekinthető befejezettnek.

Annyit mondhatok, hogy Michael nem adta fel” – nyilatkozta Racingnews365-nek az Indy 500 1969-es győztese, egyben az F1 1978-as világbajnoka.

„Rajta tartja a szemét a Formula-1-be való belépésen. Van néhány jó ember mögötte, úgyhogy maradjanak figyelemmel! Még nincs vége.”

Arra a kérdésre, hogy pusztán várakozó állásponton vannak, vagy már konkrét lehetőség áll fenn, Andretti sejtelmesen csak annyit ismételt:

„Még nincs vége.”

Fontos megjegyezni, hogy a Sauberrel való megállapodás előtt, még tavaly tavasszal Andrettiék regisztrálták a NASDAQ részvénypiacon az Andretti Acquisitions Corporationt, amelynek célja, hogy már meglévő vállalkozásokat és eszközöket szerezzenek be egyesülés, tőzsdei tőke, eszközbeszerzés, részvényvásárlás és/vagy átszervezés útján. A vállalat idén január 13-án pedig meg is kezdte a kereskedést.