IndyCar: Fernando Alonso cége is szponzorálja Devlin DeFranceso idei szezonját

IndyCar: Fernando Alonso cége is szponzorálja Devlin DeFranceso idei szezonját
credit:Andretti Autosport


Az Andretti Steinbrenner Autosport hivatalosan lerántotta a leplet Devlin DeFrancesco 2022-es autójáról.

A kanadai újonc 29-es számú Dallara-Hondjának kiemelt szponzora a hidrogéngyártás és üzemanyag-adagolási infrastruktúra terén úttörőnek számító PowerTap Hydrogren lesz. A vállalat nem most bútorozik össze először DeFrancescóval, lévén az elmúlt években már folyamatosan támogatták az IndyCarhoz vezető Road to Indy program során.

Szintén anyagi hátteret nyújt a versenygép idei szerepléséhez az Andrettiékkel immár negyedik éve partnerségben álló Capstone Green Energy, valamint új belépőként a szintén a környezetvédelmet előtérbe helyező Atmofizer Technologies és a The House of Lithium is.

Megjelenik továbbá a gépen a Fernando Alonso nevével fémjelzett divatmárka, a Kimoa, az Apple legnagyobb kereskedelmi partnere, a Simply Mac, a Washington állambeli Jones Soda Co, valamint az osztrák NEFT Vodka is.

A neonszínben pompázó autó partnereként üdvözölhetik még az elektromos motorkerékpárokban utazó Damon Motorcyclest, a Fyllo szoftvercéget, az egészséges életmódra buzdító Sol Yogát és Wesana Health-t és a vállalati kereskedelmere szakosodott Clarus Securitiest.

Az IndyCar 2022-es szezonja február 27-én, a floridai St. Petersburgben startol el.