Chase Elliottal promózza következő meccsét a Georgia Bulldogs, Graham Rahal nem hagyta annyiban

Chase Elliottal promózza következő meccsét a Georgia Bulldogs, Graham Rahal nem hagyta annyiban
credit:Georgia Football/TwitterA georgai születésű Chase Elliott közismerten óriási szurkolója az állam szinte összes sportcsapatának. Az érzés pedig kölcsönös, lévén a szóban forgó gárdák szintén a tenyerükön hordozzák a 2020-as NASCAR Cup-bajnokot.

Erre a legutóbbi bizonyíték a Georgia Bulldogs, amely a 26 éves pilótát is bevette a soron következő, Alabama Crimson Tide elleni NCAA-meccsének promóciójába.

A közösségi médiába feltöltött képen Elliott 9-es számú Chevy Camarójának rajza látható a csapat egy játékosával, valamint az összecsapás helyszínéül szolgáló Lucas Oil Stadiummal.

Ennek láttán az IndyCar-rajongók egy része igencsak felháborodott, mivel a létesítmény Indianapolisban található, így stílszerűbbnek tartották volna, ha a Bulldogs inkább – Chase ide, vagy oda – egy IndyCar-géppel reklámozott volna.

A kritikusok között ráadásul a bajnokság egy pilótája, Graham Rahal is megtalálható volt.

„Az autók Indianapolisban egy kicsit gyorsabbak, mint amit a Georgia Football mutat” – írta az RLL Racing sztárja, majd ironikusan hozzátette:

„Szükségetek lesz a sebességre ahhoz, hogy legyőzzétek Alabamát ezen a hétvégén.”

Rahal a tweet végére gondosan odabiggyesztette az #Indy500otthona hashtaget, valamint azt is közölte, hogy #IgentisztábanvagyokChaseszel.