A NASCAR partnerségre lép egy kiemelt LMBT+-szövetséggel

A NASCAR partnerségre lép az észak-karolinai LMBT+-szövetséggelHivatalosan bejelentette vadonatúj együttműködését a NASCAR és a Carolinas LMBT+.

Ennek értelmében az amerikai stock-car szervezet aktívan szerepet fog vállalni a vállalkozói szférában, valamint állami munkahelyeken való sokszínűségért és esélyegyenlőségért folyó harcban.

A NASCAR az Észak és Dél-Karolinában egyaránt jelenlévő szövetség kereskedelmi kamarájának partnereként nem csak anyagi támogatást, de a diverzitásra kihegyezett programok, képzések rendezéséből is kiveszi a részét.

“A NASCAR gazdag történelemmel bír a régiónkban és továbbra is az ország egyik legnépszerűbb sportjának számít” – idézi a sajtóközlemény a Carolinas LMBT+ alelnökét, Tiffany Keatont.

“Partnerségük lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatot építsünk és elősegítse munkánkat a méltányosság, sokszínűség és elfogadás terén. Egyedi márka, amit a NASCAR a kamaránkhoz hoz igazolja elkötelezettségüket az egyenlőség mellett a pályán, valamint azon kívül. Megtiszteltetés a nevüket a partnereink között tudni 2022-ben.”

A NASCAR nem először támogatja ezt a társadalmi törekvést. Tavaly áprilisban például egyesítették erejüket a meleg- és transzneműek számára lelkisegélyt nyújtó The Trevor Projecttel, 2020 júniusában pedig a Pride hónapja előtt tisztelegve piacra dobták saját LMBTQ+ pólókollekciójukat.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Carolinas LMBT+ partnerei lettünk” – mondta Brandon Thompson, a NASCAR 2020 nyarán létrehozott, sokszínűségért és befogadásért felelős alelnöke.“Várakozással tekintünk afelé, hogy közösen folytassuk küldetésünket a méltányosság, a befogadás és az LMBTQ közösség gazdasági jólétének előmozdítása terén.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy