A NASCAR döntése miatt a BMS akár a teljes 2022-es szezont elbukhatja

A NASCAR döntése miatt a BMS akár a teljes 2022-es szezont elbukhatjaTegnap éjjel vált hivatalossá, hogy a NASCAR nem engedélyezi a Brandonbilt Motorsports (BMS) számára a LGBcoinnal való együttműködést.

A csapat és a ‘Let’s go Brandon’ nyomán létrejött kriptovaluta közti kapcsolat meglehetősen ironikusnak tűnt, lévén az anti-Biden szlogen létrejöttének vétlen főszereplője pont versenyzőjük, az akkor élete első nemzeti szintű győzelmét ünnepelt Brandon Brown volt.

A BMS viszont nem poénból szerződött le a digitális fizetőeszközzel.

A virális mozgalommá vált “brandonozás” következtében ugyanis a gárda és pilótájuk rendkívül nehéz helyzetbe került, mivel az esetleges következményektől félve egyetlen vállalat/márka sem akarja őket pénzelni őket.

Balszerencséjükre viszont pontosan ettől tarthat a NASCAR is.

Az LGBcoinnal való partnerség december végi bejelentése után nem csak a BMS-re, de magára a stock-car szervezetre is rászállt az amerikai mainstream média, valamint a politikai elit egy jelentős része is.

Ez lehet a fő oka annak, hogy a NASCAR végül úgy döntött, belengeti a piros zászlót az ígéretesen indult frigynek.

A sztorinak azonban még nincs vége, lévén a csapat és az LGBcoin egyaránt azt állítja, hogy valójában már karácsonykor megkapták az engedélyt a szponzorációs kapcsolatra.A kriptovaluta egyik vezető hodlere, James Koutoulas pedig az ezt alátámasztó emailt is megosztotta a közösségi médiában. Az üzletember emellett bírósági perrel is megfenyegette a NASCAR-t, amiért visszatáncoltak a korábban írásba foglalt jóváhagyástól.

A legnagyobb vesztese a botránynak kétségkívül a BMS.

A Sports Business Journal megerősítette, hogy az alakulatnak csak az LGBcoin volt az egyetlen komoly szponzorációs ajánlata a ‘Let’s go Brandon’ eset óta. Ennek révén sajnos minden esélyük megvan arra, hogy nem lesznek képesek pályára hajtani az idei szezonban.

Ezzel párhuzamosan ismét terítékre került a NASCAR-nál a politikai vonatkozású támogatók betiltása. A hírek szerint az ezzel kapcsolatos, hivatalos bejelentés heteken belül várható.>>>>>KAPCSOLÓDÓ: A NASCAR letiltotta Brandon Brown szponzorát, az LGBcoin perrel fenyeget

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy