10 éves az USAracing – És ez itt a történetünk

10 éves az USAracing – És ez itt a történetünkAzt mondják, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek.


Klisének hangzik, de pontosan ez a helyzet az USAracinggel.


Ha valaki nekem az oldal megszületésekor, 2012 legelején azt mondja, tíz év múlva itt fogok ülni és ezeket a sorokat írom, én esküszöm kinevetem és megkérdezem mit szívott.


Az egész sztori ugyanis még 2011 decemberében, egy Forma-1-es fórumon lezajlott vita következtében indult el.

Egy szokásosnak mondható „F1 vs. IndyCar” csörte után jöttem rá, hogy kell nekem egy platform, ahol kiírhatom magamból az amerikai autósportról szóló gondolataimat.

Az érdeklődés láttán pedig a repertoár is bővült.

Már nem csak szubjektív írások születtek, hanem napi hírek, majd jöttek a lendületet igazán megdobó, történelmi témájú cikkek.

A repertoár kibővült, az eredetileg csak az IndyCarra fókuszáló oldalon helyet kapott a NASCAR, az IMSA, sőt, olykor még az NHRA és a regionális versenyzés is szóba került.

Egyre gyakrabban kerültek ki a posztok az Index.hu blogketrecébe, néhány év leforgása alatt pedig már szinte valamennyi ott kötött ki.

Ez óriási dolog volt.

Az USAracing közel hét esztendőn át maradt ennél a blogszolgáltatónál, mígnem 2019 novemberében elérkezettnek láttam az időt arra, hogy saját otthonba költöztessem.

Nagy lépésnek tűnt, ami számos buktatóval járhatott volna.

Szerencsére az átállás végül nagyobb problémák nélkül lezajlott és nem csak a régi olvasók követték új házába az USAracinget, de egyre több új is.

A tartalom folyamatosan nő, ami annak is köszönhető, hogy már főállásban írom a cikkeket. Hobbiból hivatás lett.

Nélkületek viszont kedves olvasók, egészen biztosan nem tartana itt az oldal, hiszen az elmúlt tíz évben tapasztalt fejlődés – ami olyannyira büszkévé tesz – oroszlánrészét a ti visszajelzéseitek, igényeitek, építő jellegű kritikáitok eredményezték.

Egy szó, mint száz, köszönöm szépen, hogy itt vagytok, olvastok, követitek az oldalt. Én pedig ígérem, igyekezni fogok fenntartani a színvonalat (sőt, még inkább növelni), mert csak így van értelme.

2022 a nagy ünneplés éve lesz, hiszen egyszer vagyunk tízévesek.

Számos újítással, meglepetéssel készülök nektek a partnereimmel együtt.

A poént egyelőre nem fogom lelőni, majd látni fogjátok. 😉

Addig is, ha gondoljátok, csatlakozzatok az USAracing vadonatúj Facebook-csoportjához:


>>>>>USAracing – The PitLane (Facebook-csoport)


Emellett pedig kövessetek a Google Newsban is, hogy minél gyorsabban célba érjenek hozzátok a legfrissebb hírek, érdekességek az USA versenypályáiról:


>>>>>USAracing a Google Newsban


Előre a következő 10 évbe![RacedayAddams]

/Hován Zsuzsanna/