NASCAR: A ‘Let’s Go Brandon’ kriptovaluta lesz Brandon Brown főszponzora

NASCAR: A ‘Let’s Go Brandon’ kriptovaluta lesz Brandon Brown főszponzora
credit:Brandonbilt MotorsportsHa citromot dobnak feléd, akkor csinálj belőle limonádét.

Ez lehet a hitvallása Brandon Brownnak is.

A 28 éves amerikai néhány nappal ezelőtt még arról nyilatkozott, mennyire ellehetetleníti karrierje folytatását a talladegai NASCAR Xfinity-győzelme után szárnyra kaptott ‘Let’s go Brandon’ – jelenség.

Mint ismeretes, a verseny után, még a pályán adott interjúja közben a közönség a ‘Fuck Joe Biden’ szavakat kiabálva fejezte ki az amerikai elnökre vonatkozó véleményét. Az NBC riportere ekkor azzal próbálta menteni a helyzetet élő adásban, hogy az emberek száját valójában a ‘Let’s go Brandon’ hagyta el.

A közösségi médiában órák alatt elterjedt a kínos eset, napokon belül pedig a Biden-ellenesek első számú szlogenjévé vált.

Brown ennek kapcsán arról panaszkodott, hogy az LGB rendkívül megnehezíti a szponzorszerzést számára, mivel egyetlen vállalat sem meri őt úgymond „bevállalni”.

Mostanra viszont úgy tűnik, eloszlottak a sötét felhők a fiatal pilóta feje felett.

Méghozzá igencsak ironikusan.

A Brownt versenyeztető Brandonbilt Motorsports hivatalosan bejelentette, hogy a ‘Let’s go Brandon’-jelenség apropóján létrejött kriptovalua, az LGBcoin lesz a kiemelt támogatója a 2022-ben.

A teljes Xfintiy-szezont futó 68-as Chevrolet Camaro az amerikai zászlót idéző, hazafias piros-kék-fehér színekben fog pályára hajtani, dizájnján természetesen kiemelt helyet adva az új főszponzornak.>>>>>UPDATE: A NASCAR LETILTHATJA BRANDON BROWN VADONATÚJ SZPONZORÁT