NASCAR: Két hét alatt nagybátyja után a nagymamáját is elvesztette Dale Earnhardt Jr.

NASCAR: Két hét alatt nagybátyja után a nagymamáját is elvesztette Dale Earnhardt Jr.Szomorú ünnepi időszakot él át az Earnhardt-família.

Alig tizenöt nappal Danny Earnhardt váratlan halála után az édesanyja, Martha is örökre lehunyta szemeit.

A 91 évet megélt asszony híres volt keménységéről, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy képes volt megbirkózni az őt ért tragédiák sorozatával.

Férje, Ralph 1973-ban, mindössze 45 évesen szívrohamban vesztette életét, amit követően még három gyermeke elvesztését is fel kellett dolgoznia.

A hétszeres NASCAR Cup-bajnok Dale Sr. 2001-ben, versenybaleset következtében távozott az égi pályákra, Randy 2013-ban, hosszú betegség után hunyta le örökre a szemeit, míg Danny idén december 10-én ment el.

A szinte halála pillanatáig aktív Martha egész életében támogatta családtagjai törekvéseit az autósportban.

A hatvanas-hetvenes években afféle mindenesként kísérgette Ralphot a futamokra: hol sofőr volt, hol személyi asszisztens, hol pedig az üzleti ügyeket intézte.

Később oroszlánrésze volt az egykori, méltán híres NASCAR-csapat, a Dale Earnhardt Inc. megszületésében is.

A nagy tiszteletnek örvendett „Mamaw”-t népes családja gyászolja, köztük unokái, a kétszeres Daytona 500-győztes Dale Jr. és a JRM Motorsports társtulajdonosa, Kelley Earnhardt.

Marthát népes családja gyászolja, köztük unokái, a kétszeres Daytona 500-győztes Dale Jr. és a JRM Motorsports társtulajdonosa, Kelley Earnhardt.

Nyugodjék békében.