NASCAR: Kyle Larsont nem ismerték fel Disneylandben és emiatt szomorú is lett

NASCAR: Kyle Larsont nem ismerték fel Disneylandben és emiatt szomorú is lett

credit: NASCAR


Tavaly áprilisi botránya után Kyle Larson nevét és arcát az is megjegyezte, aki egyáltalán nem követi az autósportokat.

Az amerikai versenyző idén már jóval pozitívabb értelemben került a rivaldafénybe, miután nem csak tíz futamot nyert a NASCAR Cupban, de övé lett az alapszakasz bajnoki címe, majd a rájátszás végén a szezon legjobbjának is koronázták.

Mindennek ellenére még mindig nyugodtan végigsétálhat az utcán, mivel szinte senki sem ismeri fel.

Ez pedig bizonyos helyzetekben zavarja is őt.

Larson néhány héttel a kupa megszerzése után Disneylandben járt a családjával és titkon azt remélte, némi előnyt kovácsolhat a hírnevéből.

Nos, tévedett.

„Abban reménykedtem, lesz egy kis felzúdulás körülöttem, tudják, mint a celebek esetében, akik aztán a saját javukra fordíthatják a népszerűségüket” – viccelődött Larson a The Athleticnek adott interjújában.

„Azért szerettem volna ezt a különleges bánásmódot, hogy bejussak Disneyland színfalai mögé. Sajnos azonban a legtöbb embernek fogalma sem volt arról, ki vagyok. Dolgozik ott egy barátom és esküszöm azon morfondíroztam, hogy rá kéne beszélnem arra, tegyen úgy, mintha megőrülne, amikor meglát. Játssza el, hogy a szuperrajongóm. Ekkor talán észrevenne a VIP-vendégekkel foglalkozó alkalmazott is, mondván ‘Ó, maga igazán híres! Körbe is kalauzoljuk önt ott, ahová mások nem juthatnak be’. Persze ezt nem csináltuk meg, de azért egy kicsit fájt a helyzet.”