Fergeteges bemutatóval búcsúztatták az évet a NASCAR sztárjai (VIDEÓK)

Fergeteges bemutatóval búcsúztatták az évet a NASCAR sztárjai (VIDEÓK)
credit:Team PenskeJavában zajlik a NASCAR évzáró rendezvénysorozata, a Champion’s Week.

Ennek keretein belül került megrendezésre szerda este Nashville-ben a ‘Burnouts on Broadway’, méghozzá az idei playoff autóinak részvételével.

Az eseményen – ahogyan a neve is sugallja – a pilóták fánkozással egybekötött bemutatóval örvendeztették meg az eső ellenére szép számmal megjelent rajongókat.

A dolgok azonban nem problémamentesen alakultak.

Alex Bowman és Martin Truex Jr. műszaki hiba miatt megállt, Denny Hamlin nagy igyekezetében kissé falnak ment, Kevin Harvick pedig olyan lelkesen fánkozott, hogy végül a 4-es Ford sztrájkba lépett, így az SHR veteránjának ott helyben ki is kellett szállnia a gépből.

A friss Cup-bajnok Kyle Larsonnak azonban nem kellett ilyen gondokkal szembesülnie. A HMS sztárja nem mulaszotta el a már névjegyének számító megmozdulást és a fánkozás közepén levette a kormánykereket. Ezúttal viszont nem ő maga emelte a magasba az ablakon át, hanem a mellette ülő édesapja.A Team Penske szintén odatette magát. A gárda három autója egyszerre hajtott ki a nézők elé régi felállásában, miután a 2-es autó volánja mögé még egyszer utoljára beülhetett Brad Keselowski.

A ‘Burnouts on Broadwayt’ teljes egészében vasárnap fogja leadni az NBCSN.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy