“Mindannyian veled vagyunk” – Záporoznak a jókívánságok a súlyosan sérült Daison Pursley felé

“Mindannyian veled vagyunk” – Záporoznak a jókívánságok a súlyosan sérült Daison Pursley felé
credit:USACSzombat este szenvedett életveszélyes balesetet a USAC National Midget Seriesben versenyző Daison Pursley.

A 17 éves tehetség az Arizona Speedwayen rendezett forduló harmadik heat-futamán bukott nagyot, aminek következtében súlyos gerincvelő-károsodással szállították kórházba.

Pursley vasárnap sikeres operáción esett át, hétfőn pedig édesanyja már arról számolt be, hogy képes önállóan lélegezni és kommunikál is a környezetével.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Toyota utánpótlás programjában jegyzett pilóta sérüléseinek lehetnek-e maradandó következményei.

A nehéz időkben az amerikai motorsport közösségének tagjai igyekeznek támogatásukról biztosítani Pursley családját.“A múlt éjjeli baleset után a TRD-nél és a Toyotánál mindannyian Daisonra és a családjára gondolunk” – olvaható a Toyota Racing közleményében.

“Évek óta a Toyota Racing családjának tagja. Ott leszünk mellette, miközben a sérüléseivel harcol.
Az NOS Energy Drink szintén az elsők között reagált:

“Gondolataink Daison Pursleyvel és családjával vannak, mialatt a múlt éjjeli balesete során szerzett sérüléseiből gyógyul. A versenyzés világa imáiba foglalja őt.”


A Bell sisakok gyártója ugyancsak megszólalt:

“A múlt hétvégi balesete következtében súlyosan sérült Daison Pursley és családja mindannyiunk gondolataiban ott van a Bell Racingnél. Büszkék vagyunk arra, hogy Daisont Bell-sportolónak hívhatjuk és továbbra is támogatni fogjuk őt minden lehetséges módon.”


“Imádkozom a legjobbakért Daison, [az édesanyja] Shawnda Pursley és az egész család számára” – írta Twitteren a sprint car pilóta Parker Price Miller, akinek szintén szüksége van a pozitív gondolatokra, hiszen nemrég daganatos betegséget diagnosztizáltak nála.


“Daison Pursleyre és a családjára gondolok” – posztolta Christopher Bell.

“Kérlek, imádkozzatok velem érte”


Az IndyCart és NASCAR-t is megjárt Max Papis sem felejtette el támogatásáról biztosítani az ifjú versenyzőt:“Minden szeretetem Daisonnal van, reménykedem a pozitív felépülésében. Mindannyian veled vagyunk, bajnok!”


“Mindenki a CMR-nél imáit és szeretetét küldi Daison Pursleynek és családjának. Imádkozunk a gyors feléüléséért” – Clauson Marshall Racing


“Kérem, imádkozzatok Daison Pursleyért és családjáért. Nagyszerű emberek! Nagyszerű kölyök!” – Kelley Earnhardt, a NASCAR Xfinity Seriesben szereplő JR Motorsports társtulajdonosa.


“Daison és családja a gondolataimban és imáimban van. Remek srác és egy remek család” – Brady Bacon, háromszoros USAC National Sprint Car bajnok.


“Imádkozom Daison Pursleyért. Ő a jövő egyik tehetsége. Gyors felépülést neki!” – JJ Yeley

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy