Az újdonsült NASCAR-bajnok berúgott, majd lenyomta az évszázad sajtótájékoztatóját

Az újdonsült NASCAR-bajnok berúgott, majd lenyomta az évszázad sajtótájékoztatójátKarrierje első nemzeti szintű NASCAR bajnoki címét ünnepelhette Ben Rhodes péntek éjjel, a Phoenix Racewayen.

A ThorSport Racinget szolgáló versenyző hatodik teljes szezonjában jutott fel a harmadosztályú Truck Series csúcsára.

A 24 éves louisville-ivel érthető módon madarat lehetett volna fogatni örömében, az ünneplés pedig néhány sör és jó adag pezsgő kíséretében már a victory lane előtt megkezdődött számára.

Ennek köszönhetően a médiaközpontba már kissé illuminált állapotban érkezett, megejtve egy olyan sajtótájékoztatót, amihez csak a szintén ittas Brad Keselowskié volt fogható a 2012-es Cup-titulusa után.“Elég nagy a csend itt, én épp egy buliból jövök” – mondta Rhodes.

“Imádom a pezsgőt, mert győzelem-íze van. Jobban zen-állapotban vagyok most, mint a jó barátom, Bud” – mutatott rá az előtte lévő Budweiser-dobozra.

“Ez lesz a valaha volt legfurcsább sajtótájékoztató.”

Rhodes mesélt a versenyéről, a szezonjáról, közben olykor motorhangokat hallatott, majd simán közölte, előfordult, hogy “kurvára be volt rágva”.

Később a saját kezébe vette a kérdéseket is és ő maga kezdte felszólítani az előtte ülő riportereket.Egy ponton a Toyota PR-igazgatója, Lisa Hughes Kennedy is megjelent a színen és nemes egyszerűséggel kicserélte a Rhodes előtti sört egy üveg ásványvízre.

“Ebben nagyon sok buborék van” – reagálta le a pilóta, akire az éjszaka folyamán hatalmas party várt.

“Van mit ünnepelnünk és karaoke-zni is fogunk.”

Rhodes ekkor közölte, hogy a buliba bárki elmehet, majd arról is szót ejtett, mit fog a mikrofonba dalolni.

“Az Ice Ice Babyt tuti! Ezt énekeltem már az esküvőmön is, de nem emlékszem rá.”

A teljes sajtótájékoztatót itt nézheted meg:


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy