Hamlin: A srácok a NASCAR-ban már nem férfiak többé

Hamlin: A srácok a NASCAR-ban már nem férfiak többé
credit:NASCARA NASCAR Cup martinsville-i versenyének hajrájában Alex Bowman a vezető pozícióért harcolva nekiment Denny Hamlinnek, aminek következtében a JGR-es kiforgott, végül pedig csak a huszonnegyedikként zárt.

Ennek ellenére Hamlin bejutott a playoff most vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezendő döntőjébe, ahol Kyle Larsonnal, Martin Truex Jr.-ral és Chase Elliottal küzdhet meg a bajnoki címért.

A futam leintése után azonban a háromszoros Daytona 500 győztest ez érdekelte a legkevésbé. Dühében megakadályozta, hogy Bowman fánkozással ünnepelje győzelmét, majd az NBC-nek adott interjújában is élesen kritizálta a Hendrick Motorsports pilótáját.

Hamlint ekkor konkrétan kifütyülték a nézők, akikről biztosra vette, hogy Chase Elliott szurkolói, majd órákkal később kisebb kirohanást rendezett Twitteren is.Bowman később úgy nyilatkozott, meg fogja keresni ellenfelét, hogy megbeszéljék a történteket.

Hamlin szerint azonban ez a mai napig nem történt meg. Ugyanakkor meg sem lepődik ezen.

“A legtöbben azt gondolják, hogy ‘oké, ha hülyeséget csinálok, akkor legfeljebb bocsánatot kérek a tévében és ennyi’. Privátban viszont rád se hederítenek. A srácok a NASCAR-ban már nem férfiak többé.”

A 40 éves versenyző most már igyekszik teljes egészében a nagy fináléra koncentrálni.

A formátum 2014-es bevezetése óta negyedszer sikerült bejutnia a legjobb négy közé, a kupát azonban még nem tudta megkaparintani.Saját bevallása szerint viszont motiváltabb, mint valaha. Még akkor is, ha azt kívánja, bárcsak egy nap 36 órából állna.

Hamlin egyszerre három szerepkört lát el: versenyző a Joe Gibbs Racingnél, társtulajdonos a 23XI Racingnél, két lányát pedig megosztva neveli volt párjával, Jordan Fish-sel, aki szeptember elején nyilvánosan, a Twitteren szakított vele – úgy fest – örökre.

“Az életem egy káosz” – jelentette ki a szezonzáró előtti médianapon tartott sajtótájékoztatóján.

“Felkelek, reggelit csinálok, majd iskolába viszem a gyerekeket. A playoff kellős közepén heti pár napot a 23XI-nél vagyok, emellett ott van a saját programom a JGR-nél. Totális káosz, de talán pont ettől boldogulok. Meg kellene kérdezni Kyle-t [Larson] is, aki szintén tudna arról beszélni, hogy minél nagyobb a kibaszott vihar körülötted, annál jobban feltüzel. Szóval, én annyira nem bánom. Számomra ez csak üzemanyag. Rengeteg van belőle a tankban, ami a motivációmból fakad. Márpedig motivációból nincs hiány.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy