Hamlin: Nem várom el, hogy megértsék az érzelmeimet

Hamlin: Nem várom el, hogy megértsék az érzelmeimet
credit:NASCAR Digital MediaDenny Hamlin bejutott ugyan a playoff négyfős döntőjébe, mégis kiábrándító napot zárt Martinsville-en.

A Joe Gibbs Racing versenyzője 105 kört töltött az élen, a hajrában viszont Alex Bowmannel csatázva kiforgott és végül a győzelem helyett csak a huszonnegyedikként zárt.

Hamlin az incidensért teljes mértékben hendrickes kollégáját tette felelőssé, olyannyira, hogy még ünnepelni sem engedte a leintést követően. Később hozzá nem értőnek nevezte Bowmant, aki „még vezetni sem tud”, majd beleállt Chase Elliott szurkolóiba is, mondván ők fújolták ki a pályán.

A háromszoros Daytona 500 győztes itt még nem állt meg és a Twitteren is intézett egy rövid beszédet a kritikusaihoz.

„Nem várom el, hogy megértsétek az érzelmeimet” – írta Hamlin.

„Nem látjátok, hogy mennyi időt fordítok a munkámra. Nem látjátok, hogy ezek a csapatok mennyit dolgoznak. Nem benneteket raktak ki kétszer is a pályáról tíz héten belül. Az egyik az alapszakasz bajnoki címébe került számunkra, a másik majdnem véget vetett a szezonunknak. Nem érdekel a véleményetek, ahogyan az sem, hogy mit gondoltok rólam. Nem ismertek. Fordítsátok át a helyzetet a kedvenc versenyzőtökre. Még mindig ugyanolyan érzés? Nyilvánvalóan nincs elég tisztelet a pályán, ezt pedig vissza kell szerezni. A könnyebb, vagy a nehezebb módon. A legkeményebb úton keresztül jutottam el idáig. Vezetéknév, pénz és támogatók nélkül. Szavak sincsenek arra, mennyire áldott vagyok. Tizenhat éve próbálkozom azzal, hogy elérjem és megszerezzem a sportunk legmagasabb kitüntetését. Ez a hét újabb lehetőséget ad arra, hogy elérjem. Készen állok és a csapatom is. Kib*szottul állunk elébe.”